i chwała Ci za toMarcin_89 pisze:Wolę kupić puszkę hamerajtu za 30 zł, bo z daleka nie widać różnicy, kolor jest praktycznie taki sam.
Co do spraw mechanicznych - tu nie szczędzę pieniędzy - auto ma być sprawne.
I z pomocą Kolegi Krzyśka (bez której auto najprawdopodobniej wylądowałoby na szrocie) staram się jak mogę, żeby było ok.
Taxi 1.6D - 700 000 km
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
hahaha w końcu kupiłrś ursusa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a koledzy co tu łacha targaja, troche mają racji, ale nie do końca. Gruz musi zostać gruzem. Klątwa gruza to się nazywa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poza tym, auto z zewnątrz naprawdę nie wygląda, ale przy takim przebiegu którekolwiek z Waszych aut jakby wyglądało? Tego nie wie nikt, bo mało kto ma taki przebieg :lol: :lol: :lol: :lol: A te auto po 10 niemcach, 5 turkach i trzech rolnikach w polsce, dlatego wygląda jak wygląda. ale JEŹDZI i to jest priorytetem <ok>
Marcin zajebiście jest <ok>
a koledzy co tu łacha targaja, troche mają racji, ale nie do końca. Gruz musi zostać gruzem. Klątwa gruza to się nazywa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poza tym, auto z zewnątrz naprawdę nie wygląda, ale przy takim przebiegu którekolwiek z Waszych aut jakby wyglądało? Tego nie wie nikt, bo mało kto ma taki przebieg :lol: :lol: :lol: :lol: A te auto po 10 niemcach, 5 turkach i trzech rolnikach w polsce, dlatego wygląda jak wygląda. ale JEŹDZI i to jest priorytetem <ok>
Marcin zajebiście jest <ok>
Najlepsze było jak wchodzimy do hurtowni i się pytam jakiegoś magazyniera - czy mają takie naklejki URSUS - a on do mnie - A do jakiego ciągnika? C-330 czy C-360? :lol:spaykee pisze:koledzy co tu łacha targaja, troche mają racji, ale nie do końca.
My się śmialiśmy jak to naklejaliśmy, a potem przez miasto całe jechaliśmy prawie płacząc ze śmiechu
Ma być wesoło.
Nie mam żadnych pedalskich naklejek, a też nie oblepię całego auta w naklejkach (np. takich z bananów).
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Moje zdanie ? Pomijając prowizory jakie poodwalałeś, to auto jest całkiem fajne, bo ma ładny kolor i ciekawe wnętrze. Już bym przymknął oko na ten hammerite i wałek, bo jeśli to uchroni od rdzy to ostatcznie niech będzie, ale te badziewne "tuningi" to jest gruba przesada.Marcin_89 pisze:Tak - są bardzo ohydne, tym bardziej, że są ori, a lewy jest nawet lekko przydymiony (nie wiem czemu, ale nie robiłem śledztwa w tej sprawie).pawelrybak15 pisze:czerwone kierunki wyglądają ohydnie
Ale rozumiem - lepiej jakby były w kolorze gnoju. :lol:
Ja znam już twoje zdanie o tym aucie <rotfl>
Kierunki są oryginalne tylko w takim sensie, że są z innego modelu Audi (B4 Avant) a wyglądają ohydnie, bo za nic w świecie do B3 nie pasują czerwone i białe kierunkowskazy i zawsze będzie to wyglądać ohydnie, bez względu na to czy są oryginalne czy są to podróby.
Dobrze, że choć na mechanice nie szczędzisz, bo to się może zemścić i to naprawde okrutnie.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
pawelrybak15, weź wrzuć na luza w końcu bo widzisz ze chłopak na luzie podchodzi do auta. Nigdy to nie będzie lala jak Cab Kolczata czy coś w tym stylu i on sobie z tego zdaje sprawę.
Dla mnie (jak bym miał to auto) powodem do dumy byłby przebieg :!: im więcej tam nakręcisz tym to fajniej będzie wyglądać
Dla mnie (jak bym miał to auto) powodem do dumy byłby przebieg :!: im więcej tam nakręcisz tym to fajniej będzie wyglądać
z tym się zgodzę że kolega troche przesadza, ale ma też troche racji bo mi te naklejki też nie leżą, ale jeżeli właścicielowi się podoba to jest git.Niki20 pisze:pawelrybak15, weź wrzuć na luza w końcu bo widzisz ze chłopak na luzie podchodzi do auta. Nigdy to nie będzie lala jak Cab Kolczata czy coś w tym stylu i on sobie z tego zdaje sprawę.
historia z dzisiaj. Jadę sobie swoją A4 do biedronki, podjeżdżam na parking i widzę znajomy wóz z nowa naklejką. Myślę sobie, to musi być Marcin. Mały spot zrobiliśmy w Biedronce nawet... I tak sobie czytam te Wasze komentarze co do tego auta, ale wierzcie mi - jestem niesamowitym pedantem, fanem ori rozwiązań, ogólnie upiększania samochodu. Patrząc jednak na ten mezopotamski twór powstały przez Sumerów (słowa Marcina) nie sposób się nie uśmiechnąć. Ma w sobie coś tak pozytywnego, że razem z właścicielem tworzy niesamowita aurę. I chyba o to chodzi, o radość z posiadania i użytkowania auta, bez zbytniego spinania się. Są ludzie, którzy chcieliby mieć fele BBS RC, są tacy, którym zależy na silniku z S2, a są tacy, dla których to nie ma znaczenia. Zdaję sobie sprawę, że i tak wielu tą wypowiedzią nie przekonam do tego wozu, ale dla mnie to chyba najbardziej charakterystyczna B3 w Koszalinie i na pewno jeden z niewielu (o ile nie jedyny nawet) naturalny rost <ok>