audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
Jakie xero? 70% audi na tym forum jest obniżone i ma pozmieniane zderzaki od coupe czy s2, lub inne, co do felg, jest tak samo, kazdy chciałby miec jak najładniejsze. Co do pokolorowania felg czy stalówek, juz tak robiłem w poprzednim aucie jakim bym Nissan Primera. Oczywiście tam malowałem jak juz wspomniałem wcześniej, felgi na razacy zielony kolor!StaSiu pisze:Wyczuwam ksero.
Zrobienie tych 3 rzeczy, nie moze świadczyć o tym ze kogoś chce xerować, mam inna idei, niz kolega.
Marzenia sa po to zeby je spełniać, a co zawsze blokuje te nasze nieszczęsne marzenia? Fundusz, tutaj chyba byśmy dali rade jakoś powoli.gornik pisze:Póki co xero marzenia
po dosc długim czekaniu w kolejce :evil: oraz nie zdarzeniu na latte wjechałe mna przeglad... gdy diagnosta widział moje postoje pomarńczowe z przodu to rzekł "ja dzisiaj tego nie widziałem" poźniej pprzeszedłdo tyłu to ja mu powiedziałem "że tego to pan też zapewene nie chce widziec" i właczyłem kierunki :mrgreen: rozesmiał sie od strony mechaniczno technicznej nie przyczepił sie do nieczego. na Koniec powiedział nalezy sie 100pln i do zobaczenia za rok :lol:FranoF1 pisze:Jak tam TUV