Spot OLECKO,EŁK,Suwałki,Orzysz,Gizycko,Gołdap,PiszGrajewo??
- Petrescu84
- Forum Audi 80
Spot OLECKO,EŁK,Suwałki,Orzysz,Gizycko,Gołdap,PiszGrajewo??
Hej jestem ciekaw czy by udał się Spot z okolicznych miast i miejscowości?
OLECKO,EŁK,Suwałki,Orzysz,Gizycko,Gołdap,Pisz,Grajewo?? Co wy na taką myśl?? kto by się stawił Pozdrawiam
:evil:
OLECKO,EŁK,Suwałki,Orzysz,Gizycko,Gołdap,Pisz,Grajewo?? Co wy na taką myśl?? kto by się stawił Pozdrawiam
:evil:
-
- Forum Audi 80
- Petrescu84
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Trzeba coś ruszyć bo grupa północna/wschodnia WM jest bardzo liczna (rejony od Dobrego miasta, Lidzbark Warmiński przez Kętrzyn po Olecko).
My ze swojej strony zapraszamy wszystkich na cykliczne spoty co dwutygodniowe do Olsztyna.
W lato mamy nadzieję coś się ruszy może na jakiś jeden dzień jakąś delegację w lato się zorganizuje.
Na pewno aura letnia temu sprzyja bo zima wiosna jesień to taki trochę czas letargowy, międzysezonowy na spoty zloty.
My ze swojej strony zapraszamy wszystkich na cykliczne spoty co dwutygodniowe do Olsztyna.
W lato mamy nadzieję coś się ruszy może na jakiś jeden dzień jakąś delegację w lato się zorganizuje.
Na pewno aura letnia temu sprzyja bo zima wiosna jesień to taki trochę czas letargowy, międzysezonowy na spoty zloty.
- Petrescu84
- Forum Audi 80
Dokładnie Zgadzam się z tobą, tak myslałem aby nawet jakieś zaproszeni wsadzać za szybki dla Audic z linkiem do Audi klub 80 i do Kormorana:) to może ruszy sie wiecej Audic:) miło by było popatrzeć:), aż oko by cieszylo taki widok jadących Audic i na parkingu:).
Muszę do was wpaść do Olsztyna jesteście świetnymi ludzmi:) ja poczytałem to Git!:)
Muszę do was wpaść do Olsztyna jesteście świetnymi ludzmi:) ja poczytałem to Git!:)
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Tu w naszych okolicach to słabo by pewnie to wyglądało. Z dwoma klubowiczami spotkałem się osobiście po kilka razy. U jednego na Vagu byłem, a drugi to przejażdżkę robił moim samochodem po chipie i sam później też pojechał do Kostrza na chip i wtryski. Ale rozbili mu samochód i ma teraz Forda Galaxy. Myślę że jeszcze dodatkowo 2 osoby bym tu jeszcze widział. Niedawno wstąpił do Klubu kolega Mirek z Olecka i z Robert z moich stron. Może na 5 fur jakiś spot by dało radę zrobić w Olecku. Ewentualnie jeszcze w czasie Spot'a przez Cb można byłoby zagadać i może ktoś by dojechał <ok>
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Krzysiek 84
- Junior Admin