Hej jestem ciekaw czy by udał się Spot z okolicznych miast i miejscowości?
OLECKO,EŁK,Suwałki,Orzysz,Gizycko,Gołdap,Pisz,Grajewo?? Co wy na taką myśl?? kto by się stawił Pozdrawiam
Trzeba coś ruszyć bo grupa północna/wschodnia WM jest bardzo liczna (rejony od Dobrego miasta, Lidzbark Warmiński przez Kętrzyn po Olecko).
My ze swojej strony zapraszamy wszystkich na cykliczne spoty co dwutygodniowe do Olsztyna.
W lato mamy nadzieję coś się ruszy może na jakiś jeden dzień jakąś delegację w lato się zorganizuje.
Na pewno aura letnia temu sprzyja bo zima wiosna jesień to taki trochę czas letargowy, międzysezonowy na spoty zloty.
Dokładnie Zgadzam się z tobą, tak myslałem aby nawet jakieś zaproszeni wsadzać za szybki dla Audic z linkiem do Audi klub 80 i do Kormorana:) to może ruszy sie wiecej Audic:) miło by było popatrzeć:), aż oko by cieszylo taki widok jadących Audic i na parkingu:).
Muszę do was wpaść do Olsztyna jesteście świetnymi ludzmi:) ja poczytałem to Git!:)
Tu w naszych okolicach to słabo by pewnie to wyglądało. Z dwoma klubowiczami spotkałem się osobiście po kilka razy. U jednego na Vagu byłem, a drugi to przejażdżkę robił moim samochodem po chipie i sam później też pojechał do Kostrza na chip i wtryski. Ale rozbili mu samochód i ma teraz Forda Galaxy. Myślę że jeszcze dodatkowo 2 osoby bym tu jeszcze widział. Niedawno wstąpił do Klubu kolega Mirek z Olecka i z Robert z moich stron. Może na 5 fur jakiś spot by dało radę zrobić w Olecku. Ewentualnie jeszcze w czasie Spot'a przez Cb można byłoby zagadać i może ktoś by dojechał <ok>
Na tej stronie wschodniej cos by przydalo sie zorganizowac bo nie bylo takiego spota. Aby to na poczatek jakos ruszyc to potem juz moze byloby z gorki <ok>