Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Żaden problem z przekładką, wszystko to samo co wlożenie TDI do ośki tylko, źe zostaje skrzynia od Q.eSPe pisze:To by był wyczyn.trepek, e no respekt, qpe TDI
sam niedawno mialem takie mysli bo sedan mi malo pakowny, a za kombiakiem to nie tesknie, dwa auta miec? tyle ze moze ja bym sie wzial za qpe w Q, moze by i byl slapbszy ale zawsze 4 na 4 - ot takie marzenia
Nie dość że TDI z kfatro to jeszcze w Qpe.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Dobrze wiesz, że jakbyśmy bliżej siebie mieszkali to ja bym Ci mechanikę robił a Ty mi elektrykępawelrybak15 pisze:To przyjedź Trepek do mnie <ok>
Najpierw napijemy się a potem będziesz mnie wspierał w poprawianiu Gov Moda i od razu Big Turbo wsadzimy
Wczoraj byłem Coupetą na przeglądzie, mam w papierach już zaświadczenie o przeprowdzonych modyfikacjach, wszystko zalegalizowane :mrgreen:
Przy okazji wyszło, że do wymiany są wszystkie gumy w przednim i tylnim zawieszeniu, tragedii nie ma bo diagnosta jedynie o tym wspomniał i powiedział, że jak w ciągu roku robię 30tys km to mogą nie wytrzymać do kolejnego badania No i przy okazji żebym sworznie wahaczy też zmienił.
Miałem też przeprowadzoną kontrolę amortyzatorów i dokładnie je wytrzepane, co prawda nie zauważyłem wyniku ale diagnosta powiedział, że są w bdb stanie w przeciwieństwie do ich wizualnego wyglądu, bo to praktycznie sama rdza z zewnątrz. W sumie co Boge to Boge...
To teraz do UK po blachy :mrgreen:
P.S.
Na twardym zawieszeniu super się bączki na śniegu kręci <ok>