GerB3 pisze:pawelrybak15 pisze:Zgodnie z sugestią GerB3 zrezygnowałem z halogenów WESEM
Ale mnie chodziło o ogólny patent z montażem halogenów innych niż fabryczne bo dla mnie czy wesem czy hella to w takiej postaci zajeżdża aggro, ale jako że to opcja tymczasowa to niech taki potwór jeździ, na wiosnę dasz normalny przód z 80 czy 90 <ok>
Też nie jestem zwolennikiem takich patentów w 80tkach, a z czasem powróci przód z 90tki i to ładniejszy niż miałem, bo z niepogiętą listwą środkową
Póki co jest tak jak napisałem w tytule tematu Frankenstein Edition.
Troche straszny, troche śmieszny ale tak ma tymczasowo być. Ten zderzak jest tak ohydny, że jemu już nic nie pomoże więc, można cudować i nawet troche przy tym się pośmiać
Frankenstein, to Frankenstein, ma prawo a wręcz obowiązek straszyć <ok>
Powoli wraca mi dobry humor, mam mega motyację i determinację aby auto przywrócić do stanu sprzed stłuczki i zrealizować projekt A80TD->A90TD->A90TDI PD <ok>
IC69 pisze:pawelrybak15 pisze:postaram się wymyślić jakieś zaślepki na te dziury w zderzaku, chyba wytnę z blachy alu, ładnie ukształtuje i przykręce na 2 śruby + silicon dla uszczelnienia
No przestań.
Tak sobie zrób
https://audi80.pl/b4-cabrio-rezanie- ... t10002.htm
Świetne fotostory i doskonały pomysł, tylko że to ma sens w przypadku, gdy się posiada zderzak z ori wycięciami, a nie potwora w którym ktoś wyżynarką zrobił miejsce na światła <rotfl> Jeśli wykonam staranne zaślepki z blachy alu, które przyjdą na wierzch mocowane na 2 wkręty i coś do uszczelnienia, a same zaślepki zostaną pomalowane na czarny mat, to z daleka w ogóle nie będzie się to rzucało w oczy a z bliska będzie może nie najlepiej, ale jako tako
P.S. Póki Audica jest Frankenstainem, mam jeszcze kilka dość nietypowych pomysłów <rotfl>