Polary - dyskusja
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a no masz racje, zniknęło wszystko , sorkaaa :oops:
[ Dodano: 2012-01-22, 10:58 ]
100 zł chyba przelewałam,bo to dość dawno było, ale no czekam dalej, zima juz jest, polary niby tez miały byc szyte bo próbny odebrany, musisz do kubika napisac
[ Dodano: 2012-01-22, 10:59 ]
hehe bo to nie w dyskusji tylko w zamówieniach hihi pomyliło mi sie
[ Dodano: 2012-01-22, 10:58 ]
100 zł chyba przelewałam,bo to dość dawno było, ale no czekam dalej, zima juz jest, polary niby tez miały byc szyte bo próbny odebrany, musisz do kubika napisac
[ Dodano: 2012-01-22, 10:59 ]
hehe bo to nie w dyskusji tylko w zamówieniach hihi pomyliło mi sie
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jesli na przyszlosc bedzie potrzebny haft z kompa to z przyjemnoscia pomoge w organizacji jakis gadzetow... robilem u tej znajomej nie jeden projety czapek koszulek bluz polarow w mojej formie korzystaja rowniez z jej uslug wiec jak beda jakies akcje to pomoge... (tak dla info to mnie haft na czapke jednym kolorem nici wynosil ok 3zl taki do 10cm)
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zdaję sobie doskonale sprawę że ciągnie się to strasznie długo i napewno się denerwujecie.
Rozmawiałem dzisiaj z babką telefonicznie i wszystko powinno się już potoczyć z górki.
Sam się też strasznie wkurzam, ale w moim trybie pracy mam bardzo mało czasu na dodatkowe zajęcia i niestety nie zawsze dopilnuję spraw na czas. Druga sprawa to jakość wysyłanych do Was produktów, postanowiłem że byle gówna kupować nie będę i stąd też pojawiły się nie małe opóźnienia. Niestety wiele firm sprzedaje niskiej jakości towary reklamując je jako super jakości produkty i prawie dałem się nabrać. Według moich przewidywań sprawa polarów powinna się zamknąć do końca przyszłego tygodnia z wysyłką włącznie.
Rozmawiałem dzisiaj z babką telefonicznie i wszystko powinno się już potoczyć z górki.
Sam się też strasznie wkurzam, ale w moim trybie pracy mam bardzo mało czasu na dodatkowe zajęcia i niestety nie zawsze dopilnuję spraw na czas. Druga sprawa to jakość wysyłanych do Was produktów, postanowiłem że byle gówna kupować nie będę i stąd też pojawiły się nie małe opóźnienia. Niestety wiele firm sprzedaje niskiej jakości towary reklamując je jako super jakości produkty i prawie dałem się nabrać. Według moich przewidywań sprawa polarów powinna się zamknąć do końca przyszłego tygodnia z wysyłką włącznie.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A ja z uporem maniaka powtórzę: "czemu nie skorzystałeś z usług tej firmy którą polecałem" tak jak to zrobiłeś z kalendarkami. Kalendarki wyszły co prawda drożej ale i za to jakość lepsza, wykonanie wydaje mi się też mieli super jeżeli chodzi o termin i podejście profi a polary były by na tym samym materiale, jakość haftu super a cena na pewno niższa albo ta sama.Kubik pisze:Niestety wiele firm sprzedaje niskiej jakości towary reklamując je jako super jakości produkty i prawie dałem się nabrać.
No ale nic to. Czekamy czekamy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: