[B4 ABK] Zamiana instalacji LPG
tak, to je to
tutaj ta guma jakoś sensowniej leży
musze pomierzyć i zamówić.
co do świec i kabli WN
co polecacie ??
w tej chwili mam świece NGK
a przewody nie pamietam jaka firma ale pewnie bez szaleństw bo wychodziły cos koło 100zł
no i maja te metalowe osłonki a wyczytałem że to też nie za dobrze czasami
tutaj ta guma jakoś sensowniej leży
musze pomierzyć i zamówić.
co do świec i kabli WN
co polecacie ??
w tej chwili mam świece NGK
a przewody nie pamietam jaka firma ale pewnie bez szaleństw bo wychodziły cos koło 100zł
no i maja te metalowe osłonki a wyczytałem że to też nie za dobrze czasami
Metalowe osłonki w niczym nie przeszkadzają.Świece NGK BUR6ET, przewody najlepiej NGK Beru lub Bosch.Koszt większy ale wydatek na dłuższy czas, czasem za tanie płaci się dwa razy.
http://allegro.pl/ngk-rc-vw242-kable-pr ... 63597.html
http://allegro.pl/ngk-rc-vw242-kable-pr ... 63597.html
hmm
no jest tak jak mówisz ... bo za tamte zapłaciłem coś koło 100zł i gdyby wiedział to te 50-60zł wiecej to żadne pieniadze.
swiece to rozumiem że to 3 elektrodowe ?
a jesli chodzi o przeplywke to jak można ja sprawdzić czy jest OK ??
na benzynie autko śmiga dobrze, tylko teraz jak ja odpiąlem to musze zapalac z lekkim gazem i trzymać lekko na obrotach bo jak jest zimny to gaśnie.
po wpięciu kostki auto zapala normalnie, nie gaśnie, na benzynie śmiga ładnie, problemy zaczynaja sie po przełączeniu na gaz, lekkie szarpanie, chwilowy brak mocy (doslownie 1-2sec)
co jeszcze posprawdzać po strzałach ??
no jest tak jak mówisz ... bo za tamte zapłaciłem coś koło 100zł i gdyby wiedział to te 50-60zł wiecej to żadne pieniadze.
swiece to rozumiem że to 3 elektrodowe ?
a jesli chodzi o przeplywke to jak można ja sprawdzić czy jest OK ??
na benzynie autko śmiga dobrze, tylko teraz jak ja odpiąlem to musze zapalac z lekkim gazem i trzymać lekko na obrotach bo jak jest zimny to gaśnie.
po wpięciu kostki auto zapala normalnie, nie gaśnie, na benzynie śmiga ładnie, problemy zaczynaja sie po przełączeniu na gaz, lekkie szarpanie, chwilowy brak mocy (doslownie 1-2sec)
co jeszcze posprawdzać po strzałach ??