[Audi 80 b4 2.0 ABT]Ślepak :D Kiera sport\ -60\4 osiemnastki
eee eee eee tematy wam się koledzy pomyliły ??:D
Bronek27, tragedii nie było bo po rozebraniu dużo lepiej wyglądało wszystko. Nawet zderzak sie za wiele nie połamał:D Cwiartki wkładac też nie było trzeba a knara aż nadto nie była pomocna. Koło jak stało to stoi i opon nie zjada wiec jest si:) i uważam że dobrze że na żyletki nie poszła bo zawieszenie, układ hamulcowy itd w naprawdę super stanie i przebieg autentyczny wiec nie żałuje ani troche poza tym przy cenie auta za jaką kupiłem Audi plus cena części i tak mega na tym wyszedłem:D
duo, spojlerek w srebrnej masz dobry dobrze że mój taki wysoki nie jest i mi się bez kitu podoba. Bo bez to tak łyso
Bronek27, tragedii nie było bo po rozebraniu dużo lepiej wyglądało wszystko. Nawet zderzak sie za wiele nie połamał:D Cwiartki wkładac też nie było trzeba a knara aż nadto nie była pomocna. Koło jak stało to stoi i opon nie zjada wiec jest si:) i uważam że dobrze że na żyletki nie poszła bo zawieszenie, układ hamulcowy itd w naprawdę super stanie i przebieg autentyczny wiec nie żałuje ani troche poza tym przy cenie auta za jaką kupiłem Audi plus cena części i tak mega na tym wyszedłem:D
duo, spojlerek w srebrnej masz dobry dobrze że mój taki wysoki nie jest i mi się bez kitu podoba. Bo bez to tak łyso
Te lampy pasuja tylko do srebrnego koloru nadwozia.duo pisze:jakto dziwne ? nomalne MHW .. a kupiłem se .. razem z autem <lol> spoiler już zdjęty i auto wygląda miodzio ( tak nawiasem zeby nie było - nie mylić tego B4 z compiradłem :mrgreen: )SebastianCOOO pisze:duo, a skąd ty takie dziwne lampki wyrwałeś? :lol:
Ślepak jak tam czerwone B4 pacjent bedzie żył ? podłużnice całe ? :->
Ostatnio zmieniony 12 lut 2012, 18:47 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
KORU, na całe całe wszystko napisane na 1 stronie i pierwszy post tej strony:D
na dniach dam fotę wlepy z bagażnika to mi powiecie co tam ciekawego z wyposażenia mam bo fakt faktem dość dziwna wersja i co to za skrzynia ale podejrzewam że najkrótsza jak była bo mam już jej dość a audi jezdze głównie w trasach. Boli mnie brak szyberdachu ale za to wspomaganie jest i abs czego w żadnej z b3 nie miałem
duo, jak wyżej PW ślepaku
na dniach dam fotę wlepy z bagażnika to mi powiecie co tam ciekawego z wyposażenia mam bo fakt faktem dość dziwna wersja i co to za skrzynia ale podejrzewam że najkrótsza jak była bo mam już jej dość a audi jezdze głównie w trasach. Boli mnie brak szyberdachu ale za to wspomaganie jest i abs czego w żadnej z b3 nie miałem
duo, jak wyżej PW ślepaku
Włączają się tylko nie chciałem byc posadzony o zbędne spamowanie. :mrgreen: Strona od pasażera bardziej ucierpiała stąd te pytanie. Fotki juz widzialemduo pisze:a Tobie co fotke sie nie wlączają? :mrgreen:KORU pisze: podłużnice całe ? :->
Szyberdach dobra sprawa to taka namiastka cabrioletu w sedanie. Latem kto ma klimę ten ma lżej.
bo strona od kierowcy była nietknięta:D a strzał był w passata b6 w oś który wykonywał lewoskręt
Nowe zakupy Kierownica Audi sport:D
Uploaded with ImageShack.us
Nowe zakupy Kierownica Audi sport:D
Uploaded with ImageShack.us
widzę widzę haha i właśnie o to chodzi że z rok temu jechałem kumpla Audi z tą kierownicę od sporta i żadnej innej już nie chciałem aa 90 zł za kierownice to dobra cena co DUO ?:d :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: