Plany na przyszły rok
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
spaykee, nie chce nikogo bronic, ale chlopaki pokazaly ze tez potrafia zorganizowac zlot, bo zrobili to w domkach letniskowych, nie mnie porownywac, sam jestem za mazurami bo lubie jezdzic do pewnych miejsc, a po to kupilem auto w dieslu aby odleglosciami sie nie przejmowac, tym bardziej ze sama organizacja byla na wysokim poziomie... badz co badz, glosowac glosowalem, ale tak jak rok temu nie chce nic obiecac (chyba ze rok temu obiecalem i temu mialem takie parcie zeby tam byc, nie pamietam ) ale w tym roku, moge miec ciezko, choc tak samo bardzo bym chcial
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
panie, święte słowa, Popieram Twoją piękną Panią. <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Mądrze prawi, polej bimbru <ok>eSPe pisze:Panowie organizować się bo moja Ada jako to określiła że ze ślązakami no i ze spaykeem chętnie by znowu się napiła. Jak ona już tak mówi to nie pozostaje mi nic innego tylko muszę przyjechać do tego Centruma Polski czy gdzie tam wymodzicie tą bibę.
ale bądźmy realistami. Zapewne sprawa skończy się tak, że zrobi się znowu coś w Ramsowie i przyjadą Ci co byli bo reszcie będzie "za daleko". <urodziny>
widze ze przegapilem temat zawsze jest talk ze jestem napalony na jakis wyjazd i zapominam o nim albo jest zadaleko (chos bylem w tamtym roku na mazurach ale na zlocie tylko kilka godzin ;-( )
fajnie by bylo spotkac sie gdzies w centrum polski bo bede mial blizej ale jak bedzie na mazurach to postaram sie przyjechac tylko data mnie interesuje
fajnie by bylo spotkac sie gdzies w centrum polski bo bede mial blizej ale jak bedzie na mazurach to postaram sie przyjechac tylko data mnie interesuje
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
W Olsztynie był (tak pisał w wątku zlotowym, z tego co pamiętam), pod ratuszem - czy co to tam było. W prawdzie, również go tam nie widziałem, albo po prostu nie wiedziałem, że to archi.eSPe pisze:spaykee napisał/a:
archi-85 napisał/a:
chos bylem w tamtym roku na mazurach ale na zlocie tylko kilka godzin ;-( )
LOL ... kiedy? nie mogłem być az taki pijany :lol: :lol: :lol:
spaju, chyba razem wtedy zachlaliśmy bo ja tez nie kleję.