Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
"nastepny" haha chyba na ty to nie jestesmy... a co do czytania ze zrozumieniem to widze ze czujesz sie gurupawelrybak15 pisze:O widze, następny co nie czyta ze zrozumieniem,
osoba która robi najwięcej zamieszania często bezsensownego na tym forum jest KTOOŚ innypawelrybak15 pisze:albo czyta ostatnie 2 posty i robi zadymę w temacie.
o gustach się nie dyskutujepawelrybak15 pisze:gleba wygląda źle i dlatego nigdy nie obniże zawieszenia.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie zgadzam sie absolutnie na żadne zamykanie tematu. Jedyne co to prosiłbym o zakończenie dyskusji o wyższości obniżanego zawieszenia nad serią, bo to do niczego dobrego nie doprowadzi. Delik czyżbym kogoś atakował tu w temacie ? Doskonale wiesz, że muszę uważać bo jestem pod obstrzałem, pozatym zwyczajnie znudziło mi się uczestnictwo w zadymach, bo to nie ma żadnego sensu.
Leo, to co mi napisałeś na którejś z wcześniejszych stron to najrozsądniejsze wyjście, dlatego nie będę nic robić z wyglądem zewnętrznym póki co <ok>
Leo, to co mi napisałeś na którejś z wcześniejszych stron to najrozsądniejsze wyjście, dlatego nie będę nic robić z wyglądem zewnętrznym póki co <ok>
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Na forum każdy jest na "Ty". Nie widziałem jeszcze aby ktoś zwracał się do kogoś poprzez "per pan"."nastepny" haha chyba na ty to nie jestesmy
Paweł, pomyśl nad zmianą tylnego poprzecznego drążka w belce na wzmacniany, np. z Coupe oraz wzmocnij jego mocowanie do karoserii tak jak jest to w Coupe. Usztywni nieco tył na zakrętach.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki za podpowiedź, pomyślę o tymtrepek pisze:Na forum każdy jest na "Ty". Nie widziałem jeszcze aby ktoś zwracał się do kogoś poprzez "per pan"."nastepny" haha chyba na ty to nie jestesmy
Paweł, pomyśl nad zmianą tylnego poprzecznego drążka w belce na wzmacniany, np. z Coupe oraz wzmocnij jego mocowanie do karoserii tak jak jest to w Coupe. Usztywni nieco tył na zakrętach.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
słuchaj, jak będziesz miał +/- 170PS w B3 to gwarantuję Ci że prędzej czy później przejedziesz się na tym swoim terenowym zawieszeniu :!:pawelrybak15 pisze:Pisałem już wyżej, że nie mam zamiaru atakować tym zakrętów z nie wiadomo jakimi prędkościami, ani wyżywać się na torze ....
Po co mi w takim razie obniżone zawieszenie ? Tylko po to bym sie wkur**** na dziurawych drogach i po to by wkurzał mnie kijowy wygląd obniżonego samochodu...
Zobaczysz jak zaczniesz wyprzedzać klika aut i nagle pojawi się zakręt, wtedy hebel (przy tej mocy to takie wentyle 280mm to jest całe nic!!!) i płyn zagotowany...
Tak się tylko mówi że się po zakrętach powoli będzie jeździć, ale puki się nie ma więcej pod nogą to się tego nie doświadczy i wydaje się człowiekowi że sobie wyhamujesz do 50km/h i później na prostej dalej spód.
Szybko się przyzwyczaisz do prędkości 140+ na budziku przy wyprzedzaniu, a jak Ci wtedy nagle ciekawy zakręt wyskoczy to się niemiło zdziwisz :!:
Rób jak uważasz, ale mógłbyś choć raz być mniej uparty i posłuchać jak ktoś ma coś do powiedzenia.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: