B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Słonik, po odpowiedniej ilości alkoholu zniesiesz i srebrny kolor jeszcze włosy Ci na głowie odrosną, zobaczysz :mrgreen:
KORU, prawie golas, jasne welury, dwie elektryczne szyby, climatronik, lustra i to by bylo wszystko.
czarny? jak mnie z domu nie wyrzucą za gracenie podwórka, to będzie wyprzedaż części. (bogaty jest, różne cuda na kiju ma fabrycznie zainstalowane) Będzie info w odpowiednim czasie (praktycznie wszystko prócz tyłu 5x112, compi zadu i pneumatyki).
KORU, prawie golas, jasne welury, dwie elektryczne szyby, climatronik, lustra i to by bylo wszystko.
czarny? jak mnie z domu nie wyrzucą za gracenie podwórka, to będzie wyprzedaż części. (bogaty jest, różne cuda na kiju ma fabrycznie zainstalowane) Będzie info w odpowiednim czasie (praktycznie wszystko prócz tyłu 5x112, compi zadu i pneumatyki).
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
gornik pisze:Dokładnie Kolczad malowanie całej budy to duży koszt.
No chyba że.Kolczat pisze:w dodatku jak to Krycha pisal o swoim brodowym A4: "z go*na bata nie ukrecisz" :mrgreen:
Ta. Te 50 stron spamu? To czeka mnie biografia Steva Jobsa do czytania - na pewno szybciej się z tym uwinę.eSPe, moglbys troche poczytac temat
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Jeżeli takie pierdoły tylko jak tam wypisałeś na str28 to też nie rozumiem tej zmiany. Przy czarnym kolorze budy nawet jakbyś chciał zmienić barwę możesz pomalować go tylko zewnątrz, wnęki i komora w czarnym nie będą się tak rzucać w oczy. Tym bardziej z motorem V6 gdzie pod maską nawet lepiej wg mnie wygląda z czarną komorą. Takie malowanie to koszt około 2500zł więc chyba taniej niż zakup drugiej ośki 2.8 (chyba :mrgreen:) . Kolor nowego oczywiście na plus ale jeżeli tak jak to mówisz jest to "prawie golas" a czarny jest bogaty to nie kumam :roll: Chyba, że czarnuch był tak mocno walony Nie mniej jednak widzę, że będzie się działo <ok>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mimo całego zamieszania, wyścig zbrojeń zaczyna się od nowa po 20-sto krotnym obejrzeniu filmu z Wolfsgruppe VagEvent '11
250zł za pobraniem.
dzięki kresek za link.
długość obudowy krótsza o 4cm
+dodatkowo przerobione zostanie okucie przednich poduszek.
pozdrawiam.
amortyzator przedni / wkład amortyzatora
- olejowy
- europejska produkcja
- długość obudowy 32cm
- średnica obudowy u góry 44mm ,u dołu 41mm
- długość tłoka z gwintem 22,5cm
MODEL:
zawieszenia gwintowane m.in Vw Golf I / II / III i inne
wg specyfikacji / wymiarów ich zastosowania
STAN: Nowy z gwarancją
Nr kat ATL71
250zł za pobraniem.
dzięki kresek za link.
długość obudowy krótsza o 4cm
+dodatkowo przerobione zostanie okucie przednich poduszek.
pozdrawiam.