B3 ABK
Tighe już to zgłosiłem :mrgreen:
delik sentyment do tego auta jest cholernie wielki daleko mi do Twojej pięknej sztuki ale dzięki za pomoc którą dostaje od Ciebie <ok>
wujo1 środek ogarnięty jak na razie,jak skończę wszystko to zapoluje może na jakieś duperele ostatnio szukałem recaro i znalazłem ładne z nissana,ale odpuściłem na chwilę obecną.
Bronek27, amorki były wymieniane za kadencji ojca,tak więc powoli też będzie trzeba o tym myśleć,szczególnie że trzeba przejrzeć całe zawieszenie bo przecież miałem pecha do ogarniętych mechaników.
MIODEK, nie ma takiej opcji wszystko co będzie pokazywane teraz będzie montowane w aucie <ok>
Dzięki za miłe słowa naprawdę to pomaga w dalszych pracach
delik sentyment do tego auta jest cholernie wielki daleko mi do Twojej pięknej sztuki ale dzięki za pomoc którą dostaje od Ciebie <ok>
wujo1 środek ogarnięty jak na razie,jak skończę wszystko to zapoluje może na jakieś duperele ostatnio szukałem recaro i znalazłem ładne z nissana,ale odpuściłem na chwilę obecną.
Bronek27, amorki były wymieniane za kadencji ojca,tak więc powoli też będzie trzeba o tym myśleć,szczególnie że trzeba przejrzeć całe zawieszenie bo przecież miałem pecha do ogarniętych mechaników.
MIODEK, nie ma takiej opcji wszystko co będzie pokazywane teraz będzie montowane w aucie <ok>
Dzięki za miłe słowa naprawdę to pomaga w dalszych pracach
Ogarnę tylko te śruby co Ci mówiłem i opuścimy ją mam nadzieje że uda to się jeszcze w tym tygodniu.delik pisze:zapraszam z trzema 4 pakami dla mnei i konrada i moze damy rade to zrobic <ok>
Aktualnie jestem na etapie polerki felg. Felgi są jeszcze przed polerką pastą,więc efekt jeszcze mam nadzieje się polepszy <ok> środek będzie malowany pod koniec tego lub przyszłego tygodnia.
No i pochwalę się że za dwa tygodnie będzie większy ŁUP <wodka> <wodka>
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
brrr az mnie rzuca jak przypomne sobie swoje polerowanie reczne, po jednej feldze zwatpilem z racji popuchnietych palców i nastepnego dnia zalozylem fele na podniesione auto i na 3cim biegu wypolerowalem 3 felgi w czasie jakim polerowalem ta jedna recznie :mrgreen: takie ranty najlepiej tak polerowac moim zdaniem, no chyba ze ma sie sprzet odpowiedni
no i oczywiscie po pascie nabiora calkiem innego efektu, u mnie tak bylo a ostatni papier to 2k. najlepiej kup autosol do aluminium.
no i oczywiscie po pascie nabiora calkiem innego efektu, u mnie tak bylo a ostatni papier to 2k. najlepiej kup autosol do aluminium.