B3 ABK
Tighe już to zgłosiłem :mrgreen:
delik sentyment do tego auta jest cholernie wielki
daleko mi do Twojej pięknej sztuki ale dzięki za pomoc którą dostaje od Ciebie <ok>
wujo1 środek ogarnięty jak na razie,jak skończę wszystko to zapoluje może na jakieś duperele
ostatnio szukałem recaro i znalazłem ładne z nissana,ale odpuściłem na chwilę obecną.
Bronek27, amorki były wymieniane za kadencji ojca,tak więc powoli też będzie trzeba o tym myśleć,szczególnie że trzeba przejrzeć całe zawieszenie bo przecież miałem pecha do ogarniętych mechaników.
MIODEK, nie ma takiej opcji
wszystko co będzie pokazywane teraz będzie montowane w aucie <ok>
Dzięki za miłe słowa naprawdę to pomaga w dalszych pracach
delik sentyment do tego auta jest cholernie wielki

wujo1 środek ogarnięty jak na razie,jak skończę wszystko to zapoluje może na jakieś duperele

Bronek27, amorki były wymieniane za kadencji ojca,tak więc powoli też będzie trzeba o tym myśleć,szczególnie że trzeba przejrzeć całe zawieszenie bo przecież miałem pecha do ogarniętych mechaników.
MIODEK, nie ma takiej opcji

Dzięki za miłe słowa naprawdę to pomaga w dalszych pracach

Ogarnę tylko te śruby co Ci mówiłem i opuścimy jądelik pisze:zapraszam z trzema 4 pakami dla mnei i konrada i moze damy rade to zrobic <ok>

Aktualnie jestem na etapie polerki felg. Felgi są jeszcze przed polerką pastą,więc efekt jeszcze mam nadzieje się polepszy <ok> środek będzie malowany pod koniec tego lub przyszłego tygodnia.
No i pochwalę się że za dwa tygodnie będzie większy ŁUP <wodka> <wodka>
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
brrr az mnie rzuca jak przypomne sobie swoje polerowanie reczne, po jednej feldze zwatpilem z racji popuchnietych palców i nastepnego dnia zalozylem fele na podniesione auto i na 3cim biegu wypolerowalem 3 felgi w czasie jakim polerowalem ta jedna recznie :mrgreen: takie ranty najlepiej tak polerowac moim zdaniem, no chyba ze ma sie sprzet odpowiedni 
no i oczywiscie po pascie nabiora calkiem innego efektu, u mnie tak bylo a ostatni papier to 2k. najlepiej kup autosol do aluminium.

no i oczywiscie po pascie nabiora calkiem innego efektu, u mnie tak bylo a ostatni papier to 2k. najlepiej kup autosol do aluminium.