[Cabrio 2,3 NG] Śliwka
- thechriskpl
- Forum Audi 80
Nie, niestety. Samochod stoi a ja nie mam czasu, troche tez zmienily sie priorytety . Ale jak tylko znajdzie sie jakis dodatkowy pieniadz to pomysle co z nim dalej zrobic, ale chyba nie turbo tylko predzej 4.2 V8, widzialem kilka takich projektow i calkiem fajnie to wychodzi o koszty podejrzewam porownywalne
- thechriskpl
- Forum Audi 80
Wg. mnie V8 nie ma sensu pakować do FWD. Pakuj 1.8T AEB pasują łapy, skrzynia biegów, a na pełnym przelocie brzmi solidnie Widziałem na YT kolesia, który wsadził do Coupe FWD 1.8t i to samo zrobię na wakacjach ze swoim Coupe Najpierw malowanie w Nardo Grey ewentualnie elektroniczny wtrysk do 2.3 i podobno silnik odżywa
- thechriskpl
- Forum Audi 80
Zestaw do 2.3 NG kosztuje 1400zł i podobno 4h roboty z piwkiem w łapie tylko później trzeba zestroić silnik najlepiej na hamowni. Na forum kolega Emanuel33 się tym zajmuje Jak wpiszesz w google "Wtrysk mechaniczny naprawa na elektroniczny EFI audi vw mercedes" to wyskoczy Ci link do OLX ja jednak wolę przerzucić się na 1.8t i tanim kosztem (stosunkowo) podciągnąć pod 200km i mieć "pssst" pod maską:D
No psst jest spoko, ale dzwiek R5 tez niczego sobie dzieki za info
[ Dodano: 2018-06-05, 21:28 ]
Znów mam czas na swoje audi i zabieram się za naprawę niedociągnięć. Na pierwszy rzut z rzeczy które są widoczne - oddałem kierownicę do regeneracji skóry - efekt bardzo fajny i nareszcie nie wygląda na zmęczoną życiem...
[ Dodano: 2018-06-05, 21:28 ]
Znów mam czas na swoje audi i zabieram się za naprawę niedociągnięć. Na pierwszy rzut z rzeczy które są widoczne - oddałem kierownicę do regeneracji skóry - efekt bardzo fajny i nareszcie nie wygląda na zmęczoną życiem...