czyli co do "tym razem dajesz mi się karnąć 5 garowcem" to już nie spoko? <osohozi>spaykee pisze:spoko <ok>xX80Xx pisze:no i będe miał do Ciebie miliony pytań...
Taxi 1.6D - 700 000 km
17.02.2012r. - Sznurówka
Przedwczoraj zmieniłem kierownicę.
Zawieszenie przód już ogarnięte, wszystko dokręcone, w końcu się tym porządnie jeździ
Zdjęcia zmielonej piasty w lewym przednim kole Ściągało w lewo, hamowało, huczało, nawet podczas jazdy na wprost
Takie tam zdjęcia klamota:
I mój patent na montaż wycieraczki w Audi 80 :lol:
Kupiłem na święta wycieraczkę w Tesco, były 3 mocowania razem z nią, żadne do końca nie pasowało, zamontowałem to, które najbardziej pasowało. Wracając nocą z trasy podczas opadów deszczu oczywiście wycieraczka od strony kierowcy odleciała w siną dal.
Całe szczęście, że zostawiłem starą wycieraczkę w bagażniku, a nóż widelec się przyda
Opierdzielić taśmą, zrobić kokardkę ze sznurowadła i się trzyma
Przedwczoraj zmieniłem kierownicę.
Zawieszenie przód już ogarnięte, wszystko dokręcone, w końcu się tym porządnie jeździ
Zdjęcia zmielonej piasty w lewym przednim kole Ściągało w lewo, hamowało, huczało, nawet podczas jazdy na wprost
Takie tam zdjęcia klamota:
I mój patent na montaż wycieraczki w Audi 80 :lol:
Kupiłem na święta wycieraczkę w Tesco, były 3 mocowania razem z nią, żadne do końca nie pasowało, zamontowałem to, które najbardziej pasowało. Wracając nocą z trasy podczas opadów deszczu oczywiście wycieraczka od strony kierowcy odleciała w siną dal.
Całe szczęście, że zostawiłem starą wycieraczkę w bagażniku, a nóż widelec się przyda
Opierdzielić taśmą, zrobić kokardkę ze sznurowadła i się trzyma
- MACIEK2103
- Forum Audi 80