[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
Ptaku KST, skoro masz super te oponki to może znajdź kogoś na zamianę na 205/40.
PS w moim zaprzyjaźnionym warsztacie zakładali 195/50/16 dla dj.ftb na Borbet A 9x16" bez użycia inflatora (jeśli mnie pamięć nie myli). Ale proste felgi to podstawa przy naciągu, gdyż opona ma mniejszą powierzchnię styku z felgą i większe jest prawdopodobieństwo schodzenia ciśnienia. Ja zawsze jeździłem na prostych felgach i nie miałem tego problemu. Ale wiem, że wielu narzeka i twierdzi iż to standard przy naciągu.
keczy, co Ty pleciesz? Przecież chyba Ty masz 9x16" ET15 z oponą 215 i wygląda to tak:
Szansy na glebę przy takim poke'u nie ma. Szlif opony nie byłby nawet na czole opony, tylko na bieżniku
PS w moim zaprzyjaźnionym warsztacie zakładali 195/50/16 dla dj.ftb na Borbet A 9x16" bez użycia inflatora (jeśli mnie pamięć nie myli). Ale proste felgi to podstawa przy naciągu, gdyż opona ma mniejszą powierzchnię styku z felgą i większe jest prawdopodobieństwo schodzenia ciśnienia. Ja zawsze jeździłem na prostych felgach i nie miałem tego problemu. Ale wiem, że wielu narzeka i twierdzi iż to standard przy naciągu.
keczy, co Ty pleciesz? Przecież chyba Ty masz 9x16" ET15 z oponą 215 i wygląda to tak:
Szansy na glebę przy takim poke'u nie ma. Szlif opony nie byłby nawet na czole opony, tylko na bieżniku
[B4 Coupe] Kolor Felg ?
Panowie chodzi o to ze zbliza sie wiosna trzeba by odmalowac moja 17 ale nie moge sie zdecydowac jak... Po glowie chodzi mi pomalowanie na czarno ramion i ten rant spolerowac... Z 2 strony to oklepane i a chcialbym cos zucajacego sie w oczy i oczywiscie pasujacego do koloru auta
A tu foto Coupejki na tych kolach .
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... 0012o.jpg/
A tu foto Coupejki na tych kolach .
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... 0012o.jpg/
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
ATLAS, co Ty gadasz Na zdjeciu ktore wrzuciles nie ma prawie gleby do tego auto stalo jednym kolem na gorce... teraz siedzi z tylu -50 i bierznik opony jest schowny w nadkolu
Auto juz ma glebe wystarczajaca, odleglosc opony od rantu blotnika to ok 1cm(tyl) i przy zestawie -60/50 nie ma opcji zejsc nizej i jezdzic "normalnie" po naszych drogach szczegolnie miejskich bez przycierania o byle kamyk.
Auto juz ma glebe wystarczajaca, odleglosc opony od rantu blotnika to ok 1cm(tyl) i przy zestawie -60/50 nie ma opcji zejsc nizej i jezdzic "normalnie" po naszych drogach szczegolnie miejskich bez przycierania o byle kamyk.
Zamiast pisać wstaw fotę jak to wygląda. Ja zdjęcie wziąłem z Twojego tematu... na forum wrzucasz gorsze foty, a w domu chowasz lepsze?keczy pisze:ATLAS, co Ty gadasz Na zdjeciu ktore wrzuciles nie ma prawie gleby do tego auto stalo jednym kolem na gorce... teraz siedzi z tylu -50 i bierznik opony jest schowny w nadkolu
Wstaw, bo ciekaw jestem jak to na zglebionej B3 wygląda.
Panowie a co powiecie na taki kolor ? :mrgreen: http://w945.wrzuta.pl/obraz/4zrMTgo4smF ... 23560891_n
Wiem że biały i czarny najlepiej pasuje , ale jak dla mnie są zbyt oklepane i co chwile widzę kogoś na takich felgach..
Wiem że biały i czarny najlepiej pasuje , ale jak dla mnie są zbyt oklepane i co chwile widzę kogoś na takich felgach..