Najprostsze rozwiazanie bez zadnego grubszego rezania to poprostu kup zderzak z miejscem na halogeny/kierunki i lampki zespolone b3, tak jak na foto u dołu.
Przod b4 bez nadkoli wyglada jak auto po dzwonie skladane na szybko u zbycha w garazu, a z nadkolami b4 poprostu oblesne - przod szerokie nadkola, tył juz waskie
A i pamietaj pozniej bedziesz mial problemy z odsprzedazą - bo kazdy bedzie myslal ze auto jest po powaznym dzwonie, albo ze chociaz mialo stluczke, ze 80-90% przerubek b3 na b4 to wlasnie auta po dzwonach. I tutaj zadaj sobie pytanie - czy chcesz zeby Twoje auto bylo kojarzone jako auto powypadkowe? Kazdy fan Audi stwierdzi pozniej ze te auto mialo "przeszlosc"...
[b3/b4] Zmiana przodu b3>b4
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jak ktoś się na to porywa to przecież chyba nie będzie chciał auta sprzedać. Części do b4 są droższe niż do b3 więc jak auto jest po dzwonie to jak ma maskę ze zderzakiem i błotnikami i lampkami zmienioną na tą z b4 to chyba wiadomo, ze ktoś nie oszczędzał na naprawie, bo części są droższe niż do b3. No chyba, ze jest tylko sama maska od b4 to już obleśnie wygląda. Zobacz na moje audi czy ono wygląda obleśnie ?? Dla mnie nie i powiem więcej lepiej wygląda niż przód od b3 ze zwykłym zderzakiem bez halogenów. Więc jak ja już będę zmieniał przód na ten od b3 to już ze zderzakiem z dokładką kamei i halogenami A wtedy to już wygląd kosa :mrgreen:beneq pisze:pamietaj pozniej bedziesz mial problemy z odsprzedazą
- Audi Sport
- Forum Audi 80
kolczat W moim temacie z niuńką masz fotki mojego b3 po FL
https://audi80.pl/viewtopic.php?t=10135 Zapraszam do oglądania
https://audi80.pl/viewtopic.php?t=10135 Zapraszam do oglądania
-
- Forum Audi 80
Siemanko za kilak dni odbieram auta od mechanika i odrazu szykuja sie zmiany
Przekonaliscie mnei ze nie warto jest modyfikowac tego co jest naturalnei piekne
Do zmiany decyzji przekonala mnei sama moja audiczka jak szedlem kolo niej i patrzylem jej w "oczy" A co do tych lamp tylnych naroznych czerwonych to jeszcze blenda by sie przydala xD Ale to wszystko z czasem
Przekonaliscie mnei ze nie warto jest modyfikowac tego co jest naturalnei piekne
Do zmiany decyzji przekonala mnei sama moja audiczka jak szedlem kolo niej i patrzylem jej w "oczy" A co do tych lamp tylnych naroznych czerwonych to jeszcze blenda by sie przydala xD Ale to wszystko z czasem
Moim zdaniem jeżeli ktoś zrobi to z głową to wygląda to całkiem nieżle. Zmiana maski, pasa, lamp i błotników i jest ok. Do tego jakiś fajny zderzak od coupe lub cabrio i B3 jest odmłodzone i wygląda agresywnie. Ja jestem za przeróbką i sam będę stylizował swoją B3.. Widziałem ostatnio taką B3 na allegro. Wygląda smacznie