[ACE] zmiana na digifanta
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
kefirsky pisze:Przyciera się klapa. Kiedyś testowałem. Niewypał.
Aha więc musi być raczej w poziomie... Jak testowałes takie cuda to może wiesz czy pasuje jakaś obudowa filtra powietrza z innego motoru??
Potrzebuje zyskać troche miejsca, i chce manipulowac troszke ke-jetem zeby blos sie zmiescił...
Nie chce wywalić zupełnie Ke-jeta bo benzyna sie jednak przydaje naprzykład na mrozach....
Będzie info jak to zamontować, ale nie taki diabeł straszny. Każdy kto nie boi sięnarzędzi i lutownicy to ogarnie.rafalaudi1 pisze:kefirsky, jeżeli ogarniesz temat opisu instalacji tego cuda do ACE wraz z opisem potrzebnych elementów to jestem zainteresowany kupnem - foty i konkretny opis. Bez instrukcji to raczej będzie walka na oślep a tego niechcę.
Co do różnych obudów k-jeta...to ja zawsze sobie dorabiałem z alu lub nierdzewki pod wymiar. Często też redukcje na stożek.
Small3r pisze:kefirsky, da się do mechanicznego wtrysku zamontować stożek? Jakim cudem? :roll:
No wywalasz całą obudowe filtra... Mam jak narazie z 1.9 Tdi..... jest wyjscie obok i obudowa jest dosyc okrągła....
Tylko ze troszke podstawa nie pasuje dlatego pytam ... Czy jest w innym motorze taka sama podstawa
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt: