Przemyśl to, kolor rzeźniczy :->arwam pisze:ten kolor to wymysł poprzedniego właściciela. a mi się już opatrzył także jak go będę robił to kolor zostanie może tylko bardziej intensywny.
MK2 1.9TD by ARWAM
nie chciałbyś miećtakich funduszy jak ja, teraz, :cry:JanekAudi pisze:pozazdroscic funduszami:D
kolor zostanie, może tylko bardziej intensywny będzie!StaSiu pisze:Ja bym powrócił do pierwotnego koloru, czyli z tego co widzę to był kiedyś biały.
na T3 nigdy nie był hamowany.!StaSiu pisze:Ile KM i Nm było na T3 i 11mm?
teraz za to moment mam znacznie większy bo mimo długiej skrzyni przy wyprzedzaniu nie trzeba redukować ale auto nie ma takiego "cugu" jak na tamtym silniku...

co z tego że potrafi palić kapcie na trójce jak co bieg to auto wolniej przyspiesza, na tamtym motorze tego się nie odczuwało. tylko się dociskało gaz, i patrzyło isę gdzie się chciało jechać bo było się tam znacznie szybciej niż się można było spodziewać

także często tęsknię do tamtej charakterystyki.
gdyby mnie teraz aż tak fundusze nie trzymały to bym chętnie jeszcze w tym silniku wypróbował konfigurację 11mm + T3
a to są moje a raczej moego golfa wypociny z dnia dzisiejszego...
http://imageshack.us/photo/my-images/35/snc01465.jpg/
![Obrazek]()
Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/photo/my-images/35/snc01465.jpg/
Uploaded with ImageShack.us
15.224s chyba z przerwami w trakcji i w przenoszeniu momentu przez sprzęgło.
niestety kiepskie opony do sprintu i dopiero ogarniałem auto jeśli o starty chodzi...
a jeśli o awarię chodziło to zrzuciło mi węża na dolocie do IC z turbiny...
dzięki pomocy kolegi Forevers'a awaria została w miarę szybo usunięta...
niestety kiepskie opony do sprintu i dopiero ogarniałem auto jeśli o starty chodzi...
a jeśli o awarię chodziło to zrzuciło mi węża na dolocie do IC z turbiny...
dzięki pomocy kolegi Forevers'a awaria została w miarę szybo usunięta...

nie wiem czy duże gifty bo auta z podobnymi mocami bardzo podobne czasy kręciły to raz a dwa że mam trochę kiepskie dunlopy w tym momencie i to jużnie pierwszej młodości.mrozoo pisze:ps. zaprzal na cwiartke w swoim bylym golfie 2 pd 190km 407nm mial wysokie 13, bodajze 13,9xx i tez problemy z trakcja.. Takze chyba duze gifty ta hamownia daje
a cóż z tego że będziesz miał i 500KM pod maską jeśli nie przeniesiesz tego na drogę. i być może za długo go trzymałem na obrotach bo większośc przejazdów kończyłem na trójce, ze wskazówką obrotomierza dalek po za czerwonym polem.
auto dopiero wtedy ogarniałem jeśli o starty chodzi. i dopiero później miałme wykres. a to był błąd. powinienem się shamować przez sprintem...
teraz wiem że oprócz problemów z trakcją przełożył się na to mój błąd w postaci zbyt późnej zmiany biegów. bo jadąc w aucie nie odczuwasz tego że moment obrotowy spada. bo silnik zaciekle się wkręca nadal...