Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Portal Audi 80

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Czy korzystałbyś mobilnie z PKA80 w wersji lajt?

Tak
30
60%
Nie
20
40%

Liczba głosów: 50

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 12 lut 2012, 20:16

alus pisze:hej, chwile czasu tu nie zagladalem, ale wersja lajt mialaby jeszcze jedna, wazna ceche, tudziez np, gdy w telefonie korzystam z PKA80, majac telefon w pionie jak i w poziomie (samsung galaxy ace) wiersze nakladaja sie, nie znam przycyny, ale bardzo o utrudnia i zniecheca do korzystania z forum w tel :roll:
Hmm szczerze się z takim czymś nie spotkałam mi wszystko się dobrze wyświetla. A jaką masz rozdzielczość ekranu i z jakiej przeglądarki korzystasz?

Awatar użytkownika
Jarewa
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Jarek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT

Post autor: Jarewa » 12 lut 2012, 22:14

Ja nie rozumiem co za problem tu jest stworzony. Jest kilka mobilnych przeglądarek co można sobie łatwo pod siebie skonfigurować.

Ba nawet operatorzy stosują przecież kompresje jeśli się chce (zmiana rozdzielczości obrazu itd) Ogólnie temat do bani.

Żeby nie było korzystam z internetu na fonie od 12lat do tej pory często przez telefon wchodzę.

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 13 lut 2012, 15:35

Jarewa pisze:Ja nie rozumiem co za problem tu jest stworzony. Jest kilka mobilnych przeglądarek co można sobie łatwo pod siebie skonfigurować.

Ba nawet operatorzy stosują przecież kompresje jeśli się chce (zmiana rozdzielczości obrazu itd) Ogólnie temat do bani.

Żeby nie było korzystam z internetu na fonie od 12lat do tej pory często przez telefon wchodzę.
Jaki temat do bani? Normalny, logiczny więc nie rozumiem Twojego stanowiska. Dziwne, że tak wiele znanych portali tworzy wersję okrojona na telefon. Gdyby nie było takiej potrzeby to by ich nie tworzyli.

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 26 lut 2012, 11:15

alus pisze:hej, chwile czasu tu nie zagladalem, ale wersja lajt mialaby jeszcze jedna, wazna ceche, tudziez np, gdy w telefonie korzystam z PKA80, majac telefon w pionie jak i w poziomie (samsung galaxy ace) wiersze nakladaja sie, nie znam przycyny, ale bardzo o utrudnia i zniecheca do korzystania z forum w tel :roll:
Zainstaluj sobie Opere na fona, mi działa bez problemu.

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 27 lut 2012, 22:38

Na Przemo nie ma zrobionej wtyczki TAPATALK.

Jest tylko coś co się nazywa LO-FI.

Działanie można zobaczyć np na tym forum również opartym na Przemo: http://pioneerdivx.net/

Na samym dole jest coś takiego jak "Wersja Lo-Fi" nad znaczkiem stat4U.
Można sobie zobaczyć jak to wygląda.

Jest dużo lżejsze.
Analogicznie się wraca do pełnej wersji.

Zainstalowanie tego nie jest trudne to na pewno Informatyczne głowy naszego forum sobie poradzą.
http://www.przemo.org/phpBB2/forum/view ... hp?t=44351

Awatar użytkownika
Kamuś
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kamuś » 28 lut 2012, 23:48

Ja mam ten problem z głowy.... Mam telefon w MixPlusie i wykupuje sobie pakiet internetu bez limitu danych za 8zł miesięcznie... Gdy idę do garażu robić jakieś większe rezanko, to biorę ze sobą laptopa, podłączam telefon do laptopa i mogę bez problemu, wygodnie korzystać z internetu. Jedynym minusem jest niska prędkość, jednak mi to absolutnie nie przeszkadza. Podobne pakiety oferuje większość operatorów...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”