[B4 1Z] Rezanie Dodatkowych Zegarów w Miejsce popielniczki:D
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
powiedzcie mi dlaczego wskaźnik temp. po włączeniu zapłonu podnosi się o 2mm a po odpaleniu silnika idzie na max co to może być? bo czujnik ciśnienia mam chyba kaput bo odłączyłem od bańki przewód podłączyłem do masy i wskazówka tylko lekko się uniosła
[ Dodano: 2012-03-15, 19:23 ]
nikt mi nie pomoże:( może ja mam coś źle w aucie bo wogóle jak odłączam stary przewód od bańki czy nawet od starego czujnika to nie świeci się żadna kontrolka od oleju
[ Dodano: 2012-03-15, 19:23 ]
nikt mi nie pomoże:( może ja mam coś źle w aucie bo wogóle jak odłączam stary przewód od bańki czy nawet od starego czujnika to nie świeci się żadna kontrolka od oleju
panowie tez mam problem z banka :-(co oznacza jezeli jest przejscie miedzy tymi dwoma pinami na bance?(przewody odłączone)czy tak powinno byc ?czy to zwarcie do masy?mógł by ktos mernikiem sprawdzic u siebie please..... objaw jest taki ze po podaniu napiecia na zegary wskazówka od cisnienia nie drgnie a po odpaleniu odrazu na maxa i juz tak zostaje
wiem ze gdyby była przerwa w obwodzie to po podaniu napiecia leciała by na maxa a tak efekt jest taki sam jak po podłączeniu przewodu od cisnienia do masy
prosze o pilną odpowic bo jestem w trakcie reklamacji czujnika
wiem ze gdyby była przerwa w obwodzie to po podaniu napiecia leciała by na maxa a tak efekt jest taki sam jak po podłączeniu przewodu od cisnienia do masy
prosze o pilną odpowic bo jestem w trakcie reklamacji czujnika
-
- Forum Audi 80
Prosiłbym o porade jakie średnice mają te dodatkowe zegary
myślicie że w fiacie JTD zadziałają ??
http://allegro.pl/slupek-na-dodatkowe-zegary-52mm-i2266330068.html
chciałbym wrzucic je tutaj
z racji tego ze gaigery to koszt rzędu ponad 100zł za sztuke to trochę odpada
a że bravo jedzie niedługo na chip chciałbym mieć wszystko pod kontrolą
myślicie że w fiacie JTD zadziałają ??
http://allegro.pl/slupek-na-dodatkowe-zegary-52mm-i2266330068.html
chciałbym wrzucic je tutaj
z racji tego ze gaigery to koszt rzędu ponad 100zł za sztuke to trochę odpada
a że bravo jedzie niedługo na chip chciałbym mieć wszystko pod kontrolą
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Te czarne wtyczki są od wzmacniacza antenowego w tylnej szybie. Biała wtyczka daje + po zapłonie, masę, sygnał napięcia instalacji elektrycznej i zasilanie do zapalniczki i podświetlania jej. Czarna wtyczka 2 pinowa okrągła to sygnały od czujnika temp. i ciśnienia oleju. Po prostu wystarczyło poszukać, bo wszystko było.