myślę, że dystans 20mm będzie ok. Odezwę się jak ogarnę temat obniżenia tyłu i przedniego dystansu. Dzięki za porady wszystkim
Cześć, ja też pamiętam ale nie masz wstawionej miniatury swojego cabrio i nie poznałem sięhubertm pisze:Pamiętam Twoje cabrio..,-rozmawialiśmy kiedyś do późna w nocy w lato zeszłego roku przed domem moich rodziców,-przyjechałeś po zderzak tylny dla kogoś...
Zgadzam sie..,-tylko zobacz jak Ty masz pięknie naciągnietą opone..,-tworzy na feldze kąt jakies 45 stopni i dzięki temu jest miejsce na skok amortyzatora (a u kolegi Marcin50053 opona będzie w linni prostej razem z felgą...) zarówno na 8'' feldze zimowej i oponie 205/45 (a to o pół cala szerzej i teoretycznie 1cm węższa opona) jak i na 9'' i 215/35..,-a tutaj to już o 1.5'' cala szersza felga i opona takiej samej szerokości jak u kolegi Marcin50053 o niższym nawet profilu bo 35..,-czyli naciąg jeszcze ładniejszy=> kąt opony jaki tworzy na feldze... .Poza tym Ty masz z tego co pamiętam gwintowane zawieszenie-czyli w przeogromnej większości najtwardsze z twardych-a to już w ogóle zmienia postać rzeczy...Bo z gwintem można bawić się we wszystko...
Pozdrawiam.