[ALL Cabrio] Przekładka z anglika
[ALL Cabrio] Przekładka z anglika
Witam mam pytanie odnośnie przekładki Anglika na nasze euro? Czy dużo z tym zabawy?? czy gra nie jest warta świeczki?? miał ktoś z tym do czynienia??
Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
PS. Nie wiem czy dział odpowiedni ale lepszego miejsca nie znalazłem.
Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
PS. Nie wiem czy dział odpowiedni ale lepszego miejsca nie znalazłem.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2012, 15:14 przez audki, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Podobno sprawa się opłaca jak się trafi ładny samochód w rozsądnej cenie.Sam mam znajomego który sprowadza samochody z Anglii i powiem wam że każdy samochód nie stoi dłużej niż 5 dni ale to już max... Dwa dni temu przytargał miedzy innymi BMW E46 z 02r i poszło na drugi dzień za niecałe 9tys.Zostało jeszcze kilka tysiaków na przekładkę...Ale jest trochę roboty i należy pamiętać o najmniejszych szczegółach które należy wymienić.Z tego co rozmawiałem z gościem który kupił taki samochód to koszt części to ok 3tys (oczywiście zależy jaki samochód) no i sama usługa to koszt ok 3tys...
dokładnie jak przedmówca pisze. przy przekładce trzeba być dokładnym. trzeba idealnie dopasować ścianę grodziową,chociaż niektóre są przykręcane. a z tym co niektórzy maja kłopot. i generalnie auto w środku trzeba całe rozebrać do gołej blachy, a potem przedłużyć instalację, lub skrócić, i składać na europejskich częściach. dużo tym roboty i zabawy , i moim zdaniem gra nie warta świeczki, chyba że są to auta jakieś wyjątkowe i w super stanie. a stąd wiem, że rok bawiłem się w to, pracowałem u gościa który przekłada. po za tym dużo papierów trzeba załatwiać po urzędach. nawet jak takie auto po przekładce wyjdzie taniej 2-3tys, to i tak odradzam.