otwarcie sezonu - Grabina 28-30.04.2012
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ok.
Noc minęła i żona namowiona. :lol: :lol: :lol:
Zglaszam akces na imprezke na 1nocke.
Jutro porobie przelewa (35x2 ???).
Prosze mnie pisac.
Spaju jak chcesz to ciapongiem dawaj do Olka a potem z nami.
Jak mówiłem biorę cię ze sobą za free więc odpada ci koszt połowy drogi (aby z GSu do Olka i z Olka do GSu).
Zostaniesz z nami na jedną noc z nami więc odpadają koszta.
Albo zawsze może żana cię zabiere w drodze powrotnej do Olka jak będziesz chciał na 2 noce.
Ada powiedziala że bez ciebie nie jedzie.
:mrgreen:
aha.
Mogę zaliczkę najpierwej 35zł a po 1 kwietnia za drugą osobę? :mrgreen: :mrgreen:
Noc minęła i żona namowiona. :lol: :lol: :lol:
Zglaszam akces na imprezke na 1nocke.
Jutro porobie przelewa (35x2 ???).
Prosze mnie pisac.
Spaju jak chcesz to ciapongiem dawaj do Olka a potem z nami.
Jak mówiłem biorę cię ze sobą za free więc odpada ci koszt połowy drogi (aby z GSu do Olka i z Olka do GSu).
Zostaniesz z nami na jedną noc z nami więc odpadają koszta.
Albo zawsze może żana cię zabiere w drodze powrotnej do Olka jak będziesz chciał na 2 noce.
Ada powiedziala że bez ciebie nie jedzie.
:mrgreen:
aha.
Mogę zaliczkę najpierwej 35zł a po 1 kwietnia za drugą osobę? :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
wole b2 w bagażniku niż a4. A4 to pedały <ok> o i B4 w wariacie z tyłu całkiem wygodnickizana pisze:jak będziemy jechac B2 to możemy wpakować go do bagażnika jak A4
no kurfa, nawet sie wyspie na niej :->kris0181 pisze: Spaykee...zmiescisz sie na kanapie w Coupe? :mrgreen:
e. nie wiem czy bede. Oni coś grupowo ćpali i sie mnie uczepili wszyscy :->Maszu pisze:czyli ze i Mareczek badzie? 8-) no to ladnie ladnie siedzieje...
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Spaju teraz nie pitolspaykee pisze:bo to oni chcą żebym jechał. Fakt, chciałęm, ale nie wiem czy podołam, jak się dowiem to po prostu zrobie przeleww i tyle
Bo jak mi się udało namówić tą moją princessę na domki PRL jedynie że "Mareeeeeeek?" będzie i będzie z nami jechał to teraz jak jej powiem że "Markaaaaaa?" nie będzie to tupnie focha. :mrgreen:
[ Dodano: 2012-03-11, 22:12 ]
Pojszło.Słonik pisze:eSPe, zrob 35zl przelewa zaliczki a drugie 35 na miejscu.