A czy ja mówię, że jest w aucieduo pisze:w aucie nie ma wcale :mrgreen: a już byłGamling pisze:Jak nie ma jak jest. Może odrobinę nie w całości ale jest :mrgreen:duo pisze:silnika tez jeszcze nie ma :mrgreen:i nie ma <urodziny>
![:)](https://audi80.pl/images/smilies/usmiech.gif)
łeee to sie nie liczy .. wiesz ile ja mam rzeczy nie w autach ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wybieram sie co Ciebie pierwszy łikent grudnia bedziesz wreszcie czy znow się gdzieś szlajasz ? <mikolaj>Gamling pisze:A czy ja mówię, że jest w aucieduo pisze:w aucie nie ma wcale :mrgreen: a już byłGamling pisze: Jak nie ma jak jest. Może odrobinę nie w całości ale jest :mrgreen:i nie ma <urodziny>
No jest szansa, że będę ale na 100 to Ci dam znać przed weekendem.duo pisze:łeee to sie nie liczy .. wiesz ile ja mam rzeczy nie w autach ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wybieram sie co Ciebie pierwszy łikent grudnia bedziesz wreszcie czy znow się gdzieś szlajasz ? <mikolaj>Gamling pisze:A czy ja mówię, że jest w aucieduo pisze: w aucie nie ma wcale :mrgreen: a już byłi nie ma <urodziny>