Audi 80 2.0
Audi 80 2.0
Witam
od około roku jestem szczesliwym posiadaczem 80tki
2.0 90 km czyli chyba ABT
Zmienione w sumie wszystko XD
http://iv.pl/images/09820607659399188596.jpg
Jeśli chodzi o wnętrze to więcej widać tutaj
Pozdrawiam
od około roku jestem szczesliwym posiadaczem 80tki
2.0 90 km czyli chyba ABT
Zmienione w sumie wszystko XD
http://iv.pl/images/09820607659399188596.jpg
Jeśli chodzi o wnętrze to więcej widać tutaj
Pozdrawiam
- Bezimienny
- Forum Audi 80
do której i tak nic nie wsadzisz :mrgreen: sztuka dla sztuki, równie dorze mogłaby tam byc trumna i łopata w razie WU :mrgreen:kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
- Bezimienny
- Forum Audi 80
Z tego co wywnioskowałem to auto robił poprzedni właściciel. A 4.2 i clenlook po to by po otwarciu maski też robil WOW.kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
Pozdrawiam.
v6 takie samo wizualne wrazenie by robiło jezeli mamy sie tu skupiac na clean lookuBezimienny pisze:Z tego co wywnioskowałem to auto robił poprzedni właściciel. A 4.2 i clenlook po to by po otwarciu maski też robil WOW.kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
Pozdrawiam.
moze nowy właściciel wrzuci fotki obecne serducha :?: :!:
- Bezimienny
- Forum Audi 80
Tyż prowda <ok>duo pisze:v6 takie samo wizualne wrazenie by robiłoBezimienny pisze:Z tego co wywnioskowałem to auto robił poprzedni właściciel. A 4.2 i clenlook po to by po otwarciu maski też robil WOW.kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
Pozdrawiam.
Na zdjeciu jeszcze nawet mi sie podobalo, ale po obejrzeniu filmiku juz mi przeszlo. Nie wiem co ludzie maja, ze montuja w 80 taki przod. U mnie w miescie tez ktos w avancie mial tak samo, ale cos ostatnio go nie widuje. Moze sprzedal jak zobaczyl, ze ludzie na ulicy wytykaja go palcami i smieja sie pod nosem :oops: Takie odmladzanie samochodu na sile jak sie nie ma co z kasa robic...
Jesli chodzi o wnetrze to obszycie ladne, a kolorystyka coz... Wnioskuje, ze prawdziwi patrioci sa nadal wsrod nas
Za lodoweczke w srodu plusik <ok> . Tez chce taka na 2 browary
Podsumowujac to gdyby nie ten przod bylo by calkiem spoko, ale co kto lubi. Na pewno autko pochlonelo duzo czasu i milosci (pieniedzy?) i za to naleza sie gratulacje
Jesli chodzi o wnetrze to obszycie ladne, a kolorystyka coz... Wnioskuje, ze prawdziwi patrioci sa nadal wsrod nas
Za lodoweczke w srodu plusik <ok> . Tez chce taka na 2 browary
Podsumowujac to gdyby nie ten przod bylo by calkiem spoko, ale co kto lubi. Na pewno autko pochlonelo duzo czasu i milosci (pieniedzy?) i za to naleza sie gratulacje
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: