od około roku jestem szczesliwym posiadaczem 80tki

2.0 90 km czyli chyba ABT
Zmienione w sumie wszystko

http://iv.pl/images/09820607659399188596.jpg
Jeśli chodzi o wnętrze to więcej widać tutaj

Pozdrawiam

do której i tak nic nie wsadzisz :mrgreen: sztuka dla sztuki, równie dorze mogłaby tam byc trumna i łopata w razie WU :mrgreen:kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
Z tego co wywnioskowałem to auto robił poprzedni właściciel. A 4.2 i clenlook po to by po otwarciu maski też robil WOW.kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
v6 takie samo wizualne wrazenie by robiło jezeli mamy sie tu skupiac na clean lookuBezimienny pisze:Z tego co wywnioskowałem to auto robił poprzedni właściciel. A 4.2 i clenlook po to by po otwarciu maski też robil WOW.kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
Pozdrawiam.
Tyż prowda <ok>duo pisze:v6 takie samo wizualne wrazenie by robiłoBezimienny pisze:Z tego co wywnioskowałem to auto robił poprzedni właściciel. A 4.2 i clenlook po to by po otwarciu maski też robil WOW.kwiatu88 pisze:obejrzałem cały materiał, moje odczucia są mieszane, brawo za mega dużą robotę ale uważam że przegięcie jest dosyć ostre. Na duży plus bagażnik z lodówką reszta mi nie podchodzi
Pozdrawiam.