[All] Zderzak przedni -zmiana na rs2 lub competition ?
[All] Zderzak przedni -zmiana na rs2 lub competition ?
Chce kupic do mojej B4 zderzak RS2 lub S2, niestety pare dni temu zerwałem na jednej nieszczesnej hopce kawałek przedniego zderzaka. Mam prosbe do posiadaczy tych zderzakow w swoich autach o opinie, czy dobrze sie spisuje na hopkach dziurach itd, bo wlasnie zakupilem sprezyny -60/40 i nie wiem jak to bedzie wspolgralo. Prosze o wsparcie. Dzieki z gory
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 08:32 przez Lasek71, łącznie zmieniany 2 razy.
RS2 to raczej nie kupisz....bedzie baaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko o S2 duzo latwiej, tylko kratki..z tym jest problem. Dawales moze na forum jakies inne zdjecia swojej niuni..bo kurcze wyglada na dziwnie "stjuninkowana". A myslales nad zderzakim Cabrio 99'?
PS. Zderzak juz od s2 bedzie duuuzo ladniejszy od tego co masz (sorry za szczerosc ale tak juz mam), Tylko jeszcze jeden maly problem, w zderzaku S2, RS2, Cabrio jest miejsce na halogeny i kierunki..wiec dziwnie to bedzie wygladalo ze zwyklymi lampami (z migaczami) no ale mozna i tak :]
PS. Zderzak juz od s2 bedzie duuuzo ladniejszy od tego co masz (sorry za szczerosc ale tak juz mam), Tylko jeszcze jeden maly problem, w zderzaku S2, RS2, Cabrio jest miejsce na halogeny i kierunki..wiec dziwnie to bedzie wygladalo ze zwyklymi lampami (z migaczami) no ale mozna i tak :]
hmm..ja mam oryginalny(abs) zderzak z audi cabrio >98r i nie mogę narzekać :mrgreen: co plastik to plastik...wiec nie kupuj czasem jakiś laminatów z allegro...tylko szukaj oryginalnych zderzaków do B4... S2 także ładnie się komponuje z nadwoziem... trudniej jest dostać zderzak z RS2...
tutaj masz zderzak S2
pozdrawiam
tutaj masz zderzak S2
pozdrawiam
Wypowiedź raczej odnosiła się do kwestii zderzaka S2/competition i zasady jego zachowania na hopkach i krawężnikach, tj. czy haczy czy nie w nawiązaniu do pytania otwierającego wątek.zgredek27 pisze:PABLO pisze:Nie mialem jeszcze rzadnych problemów ze zderzakiem.
A dlaczego mialbys miec? Przeciez w competition raczej nie masz laminatu..
zderzak audi cabrio wygląda tak:Mi bardziej ten zderzak z niebeiskiej audioli to wyglada na cabrio 99' po jakims mega modzie, bez osiwetlenia itd
http://img54.imageshack.us/my.php?image=8qg6.jpg
pozdro
...mi się wydaje, że to jest oryginalny zderzak z S2, tylko lekkko ztjuningowany :-x tzn zaspawane otwory na kierunki i halogeny....zgredek27 pisze:Dokladnie tak , frano to ta niebieska na bazie jakiegos orginalu ma robiony zderzak czy tez totalny haos i laminat itp?
...jeszcze jedno co mnie interesuje, to gdzie on ma Kierunkowskazy :?: