Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[2.0 ABT] Brak mocy, dużo pali i nagrzewa się bardzo szybko

Wszystko co tyczy się silników rzędowych czterocylindrowych.
GiNu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GiNu » 31 mar 2012, 19:50

Dzięki chłopaki za pomoc, po przestawieniu paska o dwa ząbki silnik chodził kapitalnie aż do wczoraj, strasznie sie zamulił i ciężko mi było sie do 60 rozbujać.
Bardzo szybko łapie temperature podczas jazdy jest to 90 stopni ale wystarczy minuta postoju i już jest stówka i załącza wentylator a to przecież nie jest lato. Ubywało mi płynu ze zbiorniczka to podokręcałem wszystkie objemki mocniej ( jeszcze nie wiem czy pomogło bo za mało przejechane) po powrocie gdy odkręcalem kurek to musiałem na kilka razy bo chciało wszystko wykipieć.

[ Dodano: 2012-03-31, 19:50 ]
Dzięki chłopaki za pomoc, po przestawieniu paska o dwa ząbki silnik chodził kapitalnie aż do wczoraj, strasznie sie zamulił i ciężko mi było sie do 60 rozbujać :))
Bardzo szybko łapie temperature podczas jazdy jest to 90 stopni ale wystarczy minuta postoju i już jest stówka i załącza wentylator a to przecież nie jest lato. Ubywało mi płynu ze zbiorniczka to podokręcałem wszystkie objemki mocniej ( jeszcze nie wiem czy pomogło bo za mało przejechane) po powrocie gdy odkręcalem kurek to musiałem na kilka razy bo chciało wszystko wykipieć.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki czterocylindrowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl