Tu bym się z Tobą nie zgodziłKrzysiek 84 pisze:I nie zgaśnie, będzie grzało swiece cały czas.

Ja teżaxell pisze:Tu bym się z Tobą nie zgodził
A po co :shock: ...dajcie już spokój tym świecom i ich kapturkom...ich wpływ na odpalenie silnika jest w tej chwili żaden,vaga trzeba zapiąć , a nie bawić się we wróżbitęaudi1994 pisze:a jak bym zdjął jeszcze kapturki ze świec?
Troche zagalopowałem się :oops:axell pisze: Tu bym się z Tobą nie zgodził
Akumulator masz naładowany porządnie, bo troche te swiece pobieraja prądu.audi1994 pisze:dodam że jeszcze gdy prze kręcę kluczyk to zaświeci się kontrolka od siec (blado) ale nie świeci kontrolka od zapłonu (check back)
Poszukaj kogoś z forum w Twojej okolicy. Sam miałem taki przypadek jak pierwszy raz na vag pojechałem na warsztat.audi1994 pisze:tylko że jest taki problem że nikt nie może sb poradzić z podłączeniem komputera twierdzą że nie łączy komputer z audi z ich komputerem
[ Dodano: 2012-04-11, 21:16 ]
a dodam że mechanicy to tylko wziąć kasę, a problem zostaje ;/
myślałem że to jest proste auto jak kupowałem i każdy mechanik sb z nim poradzi ...
Bo to są właśnie tacy mechanicy, jak mu wtyczka pasuje i za pierwszym razem się połączy to wielki pan, a jak trzeba trochę pomyśleć jak się podpiąć to rozkłada ręce, nie wspominając już o zmianie ustawień w programie :evil:audi1994 pisze:tylko że jest taki problem że nikt nie może sb poradzić z podłączeniem komputera twierdzą że nie łączy komputer z audi z ich komputerem