Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Kozy] Zlot Kamieniołom II - info. zawsze pierwszy post !

Lokalna w/w grupa sympatyków Audi 80/90
Awatar użytkownika
hexman
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: hexman » 12 kwie 2012, 21:25

thebarylka pisze: pojedyncze np. do dowodu ...
A po co komu do wuja zdjęcia do dowodu ze spotu? <ok>
Bary na zdjęcia poczekasz jeszcze ze 2 tygodnie, więc nie spinaj ;-)

Organizatorzy zaklepujcie już pogodę, bo później może być po ptokach :lol:

Awatar użytkownika
Smerfetka8
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Smerfetka8 » 12 kwie 2012, 21:29

thebarylka pisze: p.s ze statywu robi sie bardziej grupowie zdjecia albo pojedyncze np. do dowodu ...
Smerfetka zrobila ładne zdjecia bez stywu
Właśnie temu się zastanawiam co on wymyślił. :-)
hehee...Dzięki.. :mrgreen:

Nic nie edytowalem, mój bład. SzymekB
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 22:55 przez Smerfetka8, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 12 kwie 2012, 22:48

Smerfetka8 pisze:Właśnie temu się zastanawiam co on wymyślił.
hehee...Dzięki..
podobno wprowadzaja przepis ze w dowodzie rejestracyjnym ma byc zdjecie samochodu...

:lol:

Awatar użytkownika
SzymekB
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: SzymekB » 12 kwie 2012, 22:57

Smerfetka8 pisze:
thebarylka pisze: p.s ze statywu robi sie bardziej grupowie zdjecia albo pojedyncze np. do dowodu ...
Smerfetka zrobila ładne zdjecia bez stywu
Właśnie temu się zastanawiam co on wymyślił. :-)
hehee...Dzięki.. :mrgreen:

Chciałbym stworzyć krótki filmik. ;-) Dlatego potrzebuje zdjęc ze statywu i z tego samego miejsca. Wybierzemy miejsce, ustawimy aparat i kazdemu kto wyrazi zgode pstrykniemy zdjecie. ;-)

Myslałem tak samo ustaiwić aparat na zakręcie i albo pstrykac zdjęcia albo puscic filmik.

To jest do dogadania na miejscu.

Na filmiku zrobił bym krótką prezentacje miejsca, a pozniej aut z dodanym nickiem klubowicza.
No może jeszcze jakieś grupowe na koniec. ;-)

Na kozubniku się nie udało,choć możliwości były wielkie. Mysle ze tutaj damy rade.

Powolutku ogarniam program, a mysle ,że z pomocą Ziemiora uda mi się to ładnie posklejac. ;-)

Pozdr.

Awatar użytkownika
ziemor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ziemor » 13 kwie 2012, 09:42

Ostatnio Sławek wjechał na kamieniom Avantem glebniętym -60,-60 !!! więc już nie gadajcie mi tu że nie da się wjechać !!!

Awatar użytkownika
wampir1988
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: wampir1988 » 13 kwie 2012, 15:24

ziemor, spróbuj sam tej sztuki, poza tym on był jedynym który tam wjechał na glebie i w tamtym roku było o wiele lepiej niż jest teraz ponieważ śmiga tam ciężki sprzęt przy wycince drzew.

thebarylka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: thebarylka » 13 kwie 2012, 16:05

p.s ja dalem tylko przyklad co sie robi ze statywu ... a nie ze chce miec fote w dowodzie ze sportu :-p

filmik dobra rzecz ... na kozubniku ktos zrobil ale to tylko slajdowy filmik

a i jak tam jest sprzet do wycinki drzewa to maja tam hds wiec mozna podniesc auto i przeniesc

Awatar użytkownika
Qzi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Qzi » 13 kwie 2012, 17:55

Mam słowo do kolegi wampir1988. Jak nie chcesz przyjechać to po prostu nie zaglądaj do tematu albo wymyśl sobie jakąś inną wymówkę. Jak ktoś będzie chciał to przyjedzie jak nie to nie, i Ty nie musisz nikogo zniechęcać ani zachęcać.
A tak przy okazji to co piszesz jest monotonne i NUDNE sorki za krzyk ale nie wytrzymałem :-P no bo ileż można :mrgreen:

thebarylka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: thebarylka » 13 kwie 2012, 20:03

jutro wjazd zostanie wyrownany wiec nie przesadzajcie juz !! Wampir nie opowiadaj glupot ze tam po naszym wjezdzie jezdzi sprzet lesny ... a po drugie oni wycinaja sobie swoja droge bo nie chca niszczyc ten co jest <wymogi bhp w lesie >

Awatar użytkownika
wojtasny
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wojtasny » 13 kwie 2012, 20:49

Qzi pisze:Mam słowo do kolegi wampir1988. Jak nie chcesz przyjechać to po prostu nie zaglądaj do tematu albo wymyśl sobie jakąś inną wymówkę. Jak ktoś będzie chciał to przyjedzie jak nie to nie, i Ty nie musisz nikogo zniechęcać ani zachęcać.
A tak przy okazji to co piszesz jest monotonne i NUDNE sorki za krzyk ale nie wytrzymałem :-P no bo ileż można :mrgreen:

uprzedziłeś mnie kolego :-). miałem zamiar teraz w podobny sposób napisać, bo już mnie to (...) jak ciągle zniechęca innych do wyjazdu!!! jeśli ktoś nie ma ochoty na zlot to poprostu nie przyjeżdża i nie zniechęca innych!!! ale oczywiście każdy jest mile widziany :-)

[ Dodano: 2012-04-13, 20:53 ]
a jeśli ktoś ma chęć i trochę wolnego czasu oraz łopatę i kilof to zapraszam jutro na bp w czańcu o 13-nastej i pojedziemy tuningować wjazd do kamieniołomu :-). mam nadzieje, że Kamil nie będziesz miał nic przeciwko jak jakieś dodatkowe ręce do pracy będą :-)
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, 21:39 przez wojtasny, łącznie zmieniany 1 raz.

thebarylka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: thebarylka » 13 kwie 2012, 20:56

wojtasny pisze:że Kamil nie będziesz miał nic przeciwko jak jakieś dodatkowe ręce do pracy będą :-)

wrecz przeciwnie kazda lopata czy kilof sie przyda

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 13 kwie 2012, 21:38

Panowie, wszystko cacy, ale nie chce tu już widzieć przekleństw i prywatnych wycieczek! Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy.

Awatar użytkownika
SzymekB
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: SzymekB » 13 kwie 2012, 23:25

A prosiłem zeby nie poruszać tematu ,aż do wyjasnienia gdyż prowadził on do kłótni i niczego więcej.
dziękuje IC69

Odnośnie tej sprawy dodaje swoje info które dzisiaj ustalilem.

:arrow: Byłem z kolegą hondą civic skontrolować wjazd. nie mialem odwzorowania do audi 80 ale gleba jest tam w tym aucie duża, około -60 . Prawych wjzdów nie udalo się pokonać. Ale te które nas interesują to bez najmniejszych problemów.

:arrow: Cięzki sprzęt jezdzi po prawej stronie, dlatego ze nie miało by zadnego sensu wysylanie kilkudziesięciotonowego hds po stromym zakręcie kiedy ma do wyboru łagodniejsze zejscie.

Prosze Was bardzo, nie piszcie narazie o wjazdach dopóki chlopacy nie wyjasnią sprawy. Chociaż do jutra się wstrzymajcie. Juto będzie od nich fotorelacja jak to wygląda,

Cierpliwości.

Zloty organizujemy po to zeby się spotkac , porozmawiać, wymienić doswiadczeniami, a nie po to zeby doprowadzać do klótni.

Pozdrawiam ;-)

Ps , Osobiście dopilnuje ,żeby każdy dojechał i odjechał szczęśliwie ;-)

Awatar użytkownika
gryfi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gryfi » 13 kwie 2012, 23:39

ja się już ciesze na ten wyjazd i jeśli coś mnie powstrzyma to na pewno nie będzie to droga.
Do zobaczenia za tydzień. :-D

Awatar użytkownika
wampir1988
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: wampir1988 » 14 kwie 2012, 09:45

Qzi, wojtasny, Wydaje mi się, że jest to forum i każdy ma prawo pisać własne spostrzeżenia. Wasze teksty świadczą tylko i wyłącznie o tym że chcecie ukryć faktyczny stan tej drogi. Wypadało by trochę inteligentniej odnosić się do wypowiedzi innych użytkowników, a nie urządzać tu sobie kłótnię. Wtedy pewnie zachęciło by to wielu do przyjazdu. Póki co taką głupią gadką zniechęcacie i pokazujecie że zależy wam tylko na frekwencji. Ja oczywiście przyjadę bo będą tam ludzie z którymi warto się spotkać i pogadać.
Szymek dobrze że chociaż Ty jesteś na gruncie neutralnym i nie wdajesz się w bezsensowną kłótnię <ok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Śląskie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl