[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Kolego dobrze dobierają lakiery na niebuszewie, koło ul. Chopina. Odezwij się na PW to podam Ci namiary dokładne. Pozdrawiam!cycu-01 pisze:Nie wiem właśnie Może się gdzieś spotkamy i razem polecimy
[ Dodano: 2012-04-14, 17:35 ]
Panowie mam pytanie orientujecie się ile kosztuje 100ml bazy, klaru i podkładu, jeszcze jaką mieszalnie lub lakierniczy polecacie w szczecinie, gdzie jest tanio i potrafią dobrać kolor? <ok>
Pytam ponieważ mam możliwość polakierować swoje całe auto za 200 zyla tylko muszę je sam przygotować do zabiegu i zapewnić materiały, będzie to robił znajomy lakiernik Tylko nie jakiś Zbysio złota rączka tylko normalnie w lakierni komorą itd..
Panowie jakoś was na targach nie widzę, co jest?:P
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
cycu-01, AutoSol do kupienia na Mieszka I w firmie mototech
vigo1984sz, Ja chciałem sie wybrać ale chyba bede jechał nad morze na majówke. Pewnie im bliżej tym bede wiecej wiedział ale na grilla i kąpiel w jeziorku bym chętnie wpadł <ok>
[ Dodano: 2012-04-18, 17:23 ]
zrobiłem instlacje pod spryskiwacze lamp:)
[ Dodano: 2012-04-18, 21:45 ]
cycu-01, byłeś kupić tą paste?? Jak nie to kup mi Metal Polish Autosol przy okazji kase oddam oddam tego samego dnia, moge podjechać pod komende 3 to sobie odrazu piwko kupie:)
vigo1984sz, Ja chciałem sie wybrać ale chyba bede jechał nad morze na majówke. Pewnie im bliżej tym bede wiecej wiedział ale na grilla i kąpiel w jeziorku bym chętnie wpadł <ok>
[ Dodano: 2012-04-18, 17:23 ]
zrobiłem instlacje pod spryskiwacze lamp:)
[ Dodano: 2012-04-18, 21:45 ]
cycu-01, byłeś kupić tą paste?? Jak nie to kup mi Metal Polish Autosol przy okazji kase oddam oddam tego samego dnia, moge podjechać pod komende 3 to sobie odrazu piwko kupie:)
Beznadziejne tylne lampy :mrgreen: :mrgreen:
Zmienił bym niewiele:
Znaczek orginał chrom, rurki z tyłka w polerke ranty felg w polerke.
Ładnie i przedewszystkim szybko:) Pewnie wolisz cichociemny styl ale może koła walnąć w jakiś krzykliwy kolor?? Myśle tu o samych rantach
wtedy znaczek czarny wszystko czarne i tylko parapet w kolorze...Taką wizje miałbym na to auto <ok>
Musimy się ustawić jakos bo chętnie obejrze te twoje beznadziejne lampki z bliska :mrgreen:
Zmienił bym niewiele:
Znaczek orginał chrom, rurki z tyłka w polerke ranty felg w polerke.
Ładnie i przedewszystkim szybko:) Pewnie wolisz cichociemny styl ale może koła walnąć w jakiś krzykliwy kolor?? Myśle tu o samych rantach
wtedy znaczek czarny wszystko czarne i tylko parapet w kolorze...Taką wizje miałbym na to auto <ok>
Musimy się ustawić jakos bo chętnie obejrze te twoje beznadziejne lampki z bliska :mrgreen:
http://moto.allegro.pl/alufelgi-rh-15-f ... 81532.html Nowe buty do B3 :mrgreen:
Trooky, Jeszcze nie byłem ale jak co to do poniedziałku powinienem się tak zjawić :-> Jak ci pasuje to kupie ci przy okazji
[ Dodano: 2012-04-19, 09:40 ]
Jak bym widział swoja 2 połówkę za 60lat Heheh :mrgreen:
Trooky, Jeszcze nie byłem ale jak co to do poniedziałku powinienem się tak zjawić :-> Jak ci pasuje to kupie ci przy okazji
[ Dodano: 2012-04-19, 09:40 ]
Jak bym widział swoja 2 połówkę za 60lat Heheh :mrgreen: