wywal GAZ i zacznij jeździć na PB98 wtedy coś odczujeszLasek71 pisze:mam B4 2.0 na monowtysku 90KM + gaz i nie wiem czy stozek cos da.., chcialem sie zapytac czy sa jakies specjalne filry sportowe zamiast miejsca zwyklego??
[b3 1.8] Ciekawostka - stożek przy gazniku problemem ?
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Gazu uzywaj tylko wtedy gdy musisz a tak lej pb95 na renomowanych stacjach, wymeiniaj filtry i olej w terminie , swice itp a nie stozek zamontuj tylko zeby ladniej pod maska bylo...ot cala filozofia...trzeba sie naumiec jezdzic ABTFranoF1 pisze:wywal GAZ i zacznij jeździć na PB98 wtedy coś odczujeszLasek71 pisze:mam B4 2.0 na monowtysku 90KM + gaz i nie wiem czy stozek cos da.., chcialem sie zapytac czy sa jakies specjalne filry sportowe zamiast miejsca zwyklego??
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No tak tylko trzeba się jeszcze zastanowić czy zależy tylko na przyśpieszeniu czy chce się wygodnie jeździć na fotelach czy na skrzynkach po piwie i szybciej o 0,8s...
Kiedyś na AKP był taki topic gdzie ludzie się kłócili i chcieli robić kompozytowe elementy karoserii coby obniżyć wagę auta...
Poza tym tak jak koledzy powyżej polecam o regularne wymiany płynów i filtrów. Jeśli masz czas i na tyle kasy to polecam może szlif głowicy polerkę krzywek wałka itp...
ale do tego to trzeba autko odstawić na jakiś czas ...
Kiedyś na AKP był taki topic gdzie ludzie się kłócili i chcieli robić kompozytowe elementy karoserii coby obniżyć wagę auta...
Poza tym tak jak koledzy powyżej polecam o regularne wymiany płynów i filtrów. Jeśli masz czas i na tyle kasy to polecam może szlif głowicy polerkę krzywek wałka itp...
ale do tego to trzeba autko odstawić na jakiś czas ...