[Audi 80 b4 2.0 ABT]Ślepak :D Kiera sport\ -60\4 osiemnastki
Felunek 18 już jest:P :mrgreen:
Opony 215\35\18
Zderzak Coupe jest :mrgreen:
Nowe błotniki b4 ori czerwone bez otworów na kierunki P i L sa
Amorki sachs adventege i do kpl spreżyny KONI sa.
Z początkiem przyszłego tygodnia auto odstawiam i rozebranie całego przodu i porządne złożenie go na nowych gratach. Przed założeniem Alu całe przednie zawieszenie reinkarnacja. Potem wypranie środka i polerka auta. :mrgreen: i wtedy sezon 2012 będę uważał za otwarty:)
STAGE I
Auto wjechało dziś u mnie w pracy na serwis i otrzymało
4 nowe tuleje wahaczy lemfordera
2 łączniki stabilizatora febi
2 sworznie wahaczy febi
2 drążki kierownicze febi
2 końcówki drążków febi
2 amorki sachs adventeg na przód
4 sprężyny KONI i jak się okazało nie -60\-60 tylko przód -60 a tył -40 co mnie cieszy bo auto stoi równo :mrgreen:
na koniec zbieżność i geometria
Jak wrażenia?:> hmm banan z twarzy mi nie schodzi mimo tego że brak jeszcze zderzaka i błotników na aucie oraz alu ale o tym później:D
Jeździ się naprawdę super. Obecnie koła 195\50\15 i mega problemy z policjantami mimo podwieszonego dzisiaj wyżej wydechu. Ale po konsultacjach z Michałem UFO będzie trzeba pożegnać sie z katem bo na razie to on jest najniżej w całym układzie wydechowym:(
W weekend montaż zderzaka coupe. Błotniki przednie nowe oraz spasowanie całego przodu. Dopiero po tych zabiegach zakładamy papcie:D
Przed:P Widac tez dla czego zakładam dwa nowe przednie błotniki pozdrawiania dla Pani z ronda:P a allianz się spisał:D
Przód Po:P
Tył po
Zbieżnośc i geometria:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
No to leżymy :mrgreen:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Stage 2 rozpoczęty:D
zeszlifowany stary lakier ze zderzaka i pomalowanie podkładem. Jutro lakierka
usunięte oznaczenia z tylnej klapy
zdjęte błotniki i wielkie mycie wszystkiego co się tylko da:D silnik już wymyty i nówka sztuka nieśmiagana
wizyta w wulkanizacji na montaż obuwia do alu 2x 215\40\18 continetal a tył 225\40\18 yokohama jak pamiętam
Jak starczy czasu to jutro przepolerujemy całe auto:P
Stage 3
Montaż błotników i spasowanie przodu
Montaż zderzaka
Założenie kapci
przygotowanie zderzaka:
Finalnie przed polerka:D
Auto wjechało dziś u mnie w pracy na serwis i otrzymało
4 nowe tuleje wahaczy lemfordera
2 łączniki stabilizatora febi
2 sworznie wahaczy febi
2 drążki kierownicze febi
2 końcówki drążków febi
2 amorki sachs adventeg na przód
4 sprężyny KONI i jak się okazało nie -60\-60 tylko przód -60 a tył -40 co mnie cieszy bo auto stoi równo :mrgreen:
na koniec zbieżność i geometria
Jak wrażenia?:> hmm banan z twarzy mi nie schodzi mimo tego że brak jeszcze zderzaka i błotników na aucie oraz alu ale o tym później:D
Jeździ się naprawdę super. Obecnie koła 195\50\15 i mega problemy z policjantami mimo podwieszonego dzisiaj wyżej wydechu. Ale po konsultacjach z Michałem UFO będzie trzeba pożegnać sie z katem bo na razie to on jest najniżej w całym układzie wydechowym:(
W weekend montaż zderzaka coupe. Błotniki przednie nowe oraz spasowanie całego przodu. Dopiero po tych zabiegach zakładamy papcie:D
Przed:P Widac tez dla czego zakładam dwa nowe przednie błotniki pozdrawiania dla Pani z ronda:P a allianz się spisał:D
Przód Po:P
Tył po
Zbieżnośc i geometria:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
No to leżymy :mrgreen:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Stage 2 rozpoczęty:D
zeszlifowany stary lakier ze zderzaka i pomalowanie podkładem. Jutro lakierka
usunięte oznaczenia z tylnej klapy
zdjęte błotniki i wielkie mycie wszystkiego co się tylko da:D silnik już wymyty i nówka sztuka nieśmiagana
wizyta w wulkanizacji na montaż obuwia do alu 2x 215\40\18 continetal a tył 225\40\18 yokohama jak pamiętam
Jak starczy czasu to jutro przepolerujemy całe auto:P
Stage 3
Montaż błotników i spasowanie przodu
Montaż zderzaka
Założenie kapci
przygotowanie zderzaka:
Finalnie przed polerka:D