[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
masz racje Andrzej wolę cichociemne auto - lekko podrasowaną serię
Chciałbym w felach et tak dopasowac zeby byly na rowno z obrysem auta, oponki z lekkim naciągiem i lekka gleba ;] Dupcia powinna fajnie wtedy wygladac - juz teraz wydaje sie optycznie szersza
Wieczory sa coraz cieplejsze, chlopaki widze się zbroją, trzeba sie spotkac któregoś wieczora chociaż na godzinke np na wałach
Chciałbym w felach et tak dopasowac zeby byly na rowno z obrysem auta, oponki z lekkim naciągiem i lekka gleba ;] Dupcia powinna fajnie wtedy wygladac - juz teraz wydaje sie optycznie szersza
Wieczory sa coraz cieplejsze, chlopaki widze się zbroją, trzeba sie spotkac któregoś wieczora chociaż na godzinke np na wałach
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Nie wiesz bo jedno auto się popsuło a drugie się szykuje do rozbiórki, a ile razy bym nie był to roweru nie widziałem
Chłopaki a moze jakieś miejsce aby zrobić takie zdjęcie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7b ... dc269.html
Mega się nim jaram...
Chłopaki a moze jakieś miejsce aby zrobić takie zdjęcie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7b ... dc269.html
Mega się nim jaram...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
A są takie miejsca w zs? mogę zdjęcia takie porobić np na wałach, gdzie auta na dole a zdjęcie z górki robione, albo tam gdzie kiedyś byliśmy przy odrze, ale tam teraz budowa więc odpada... jakieś pomysły? może jakieś tereny przemysłowe? A co do rozbiórki to jeszcze ze dwa tyg spokojnie stoi w całości:P
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
kur#$% chciałem wyjechać dzisiaj ze Szczecina do Gryfina. Ojciec jechał godzinę wcześniej to dzwonił, że na poznańskiej korek od Auchan'a !. Więc się wbiłem na estakadę, i już od odry korek ! W 40 minut dojechałem z 500 metrów i udało mi się uciec z tego bagna w boczną dróżkę i zawrócić na wjazd do Szczecina.
Podobno korek aż do kładek bo zwęzili do 3 do 1 pasa !. Wiecie coś o tym debiliźmie ?
Podobno korek aż do kładek bo zwęzili do 3 do 1 pasa !. Wiecie coś o tym debiliźmie ?
Dzisiaj wracajac z roboty z dąbia byłem świadkiem tego korka , pasy ruchy rzeczywiscie zwezili na kladce przed basenem górniczym , zarowno od strony Szczecina jak i Struga , wiec nie wiem czy jest sens sie pchac na spot w tamte rejony...Ja niestety kolejny spot musze odpuscic , 6 dni pracy bez wolnego + 2 ostatnie dni łącznie 27h pracy potrafia zniechecic do jakichkolwiek wyjazdów w niedziele ...A wracajac do tematu korka na Gdańskiej , dzisiaj jak jechalem do z 10 aut stalo na trawie z podniesionymi maskami , sie gotuja chlopaki a tu nawet dobrze upal nie dał sie we znaki:)...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja dzisaij próbowąlem sie udać na mecz do podjuch. Pierwszy etap to most długi ale jak zobaczyliśmy korek juz na zakręcie przed gdańską to podziękowaliśmy, zawracajka i na poznańską. Tam korek do aushana, ponownie zawracajka. Ostatecznie przez Gocław, autostradą od tyłu zajechaliśmy. Tragiedia aby takie rzeczy działy się w weekend...
funnyboy88, No to całe szczęście że nie ma szkód. Fakt jest taki że 80 można otworzyć i zgniłym ogórkiem...
funnyboy88, No to całe szczęście że nie ma szkód. Fakt jest taki że 80 można otworzyć i zgniłym ogórkiem...