Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4 1,9tdi] Zanika kąt wtrysku

Awatar użytkownika
VW_parts
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: VW_parts » 21 kwie 2012, 21:12

spoko,jak bede miał vene do zrobienia tego jutro to zobacze gdzie ta sruba sie ukryła ( tzn nakretka :) )

podobno w łowiczu w v-tech-u czyszcza jakoś nastawnik bez wyciagania jego ? podłaczaja do niego coś na wezykach i płukaja.ale jak co i za ile to nie wiem.

problem z drganiami ustapil po wyjeciu wtyczki ze skrzyni.az jestem w szoku :) ze to dziala(czyli zasyfiony nastawnik).ale szarpanie dalej jest wiec ten kat trzeba ustawic i sprawdze filtr paliwa bo niby nowy boscha ale kto wie moze juz zapchany bo leje mu ukrainska po 4zl.
wie ktos kto w okolicy kutna czysci nastawnik? Bo pisalem do v techa to mi odpisal ze bez sciagania i ze to czysci tylko nagar.eee to lipa ze szok ,co mi to da? Z nagaru ? A gdzie tam nagar ! Napisal , ze z takim problemem to do pompiarza.co za ludzie.plac im 200zl a oni tylko nagar czyszcza.dlatego wole zeby ktos mi to wyjal i zrobil jak trzeba bo sam sie za to nie wezme bo nawet nie mam dobrej lutownicy itd.

lub czy moze lepiej kupic coś takiego :nastawnik regenerowany z gwarancja za 250zł

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki TDi”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl