otwarcie sezonu - Grabina 28-30.04.2012
No i Panowie jest problem. Auta do Grabiny nie będę miał na pewno(robi się), to też nici ze strzelania z wydechu etc. Pytanie do wyjezdnych bądź przejezdnych przez Wawę, o której ruszacie(przejeżdżacie) i czy istnieje możliwość zabrania się z którymś z Was? Kolejnym problemem jest fakt, iż najprawdopodobniej będę musiał iść do pracy w sobotę, a jeszcze nie wiem o której skończę(jeśli będę musiał iść, konkretne info będę miał w piątek pod wieczór). Życie niestety czasami weryfikuje nasze plany, na co wpływu niestety nie mam W związku z powyższym jest duży znak zapytania czy w ogóle pojadę. Z góry dzięki za jakiekolwiek info.
eSPe a Ty co w sobote wracasz? że będziesz się zwijał? :roll:eSPe pisze:Pocipieli? To ja ledwo przyjadę już trzeba będzie się zwijać!Słonik pisze:hmm DeS 15-16?
Myślałem aby się zjawić 13 max.
Ja też myślałam, żeby wyjechać z Olka ok 12-13 zbiórka na Orlenie u Mateusza, jak co mamy obok biedronke, żeby kupić co się jeszcze zapomni I dojedziemy wtedy na ok 15 na miejsce.
Kris czy Tobie taka opcja pasuje?
- Mateusz794
- Forum Audi 80
tez o tym pomyslalem ale wydaje mi sie ze nie bedzie czasu na wedkowanie :mrgreen: :mrgreen:Mateusz794 pisze:a propos rybek...Chłopaki, a Wy jakies wędki bierzecie? bo przejeżdżałem tam ostatnio i widziałem że jeziorko jest niezłe
apropo wyjazdu to w sobote tez ide do pracy i mam nadzieje ze wyjde okolo 12 wiec tak 13-14 bym wyjezdzal...
- Mateusz794
- Forum Audi 80