[B3 90] Blenda Audi90
[B3 90] Blenda Audi90
Witam wszystkich serdecznie.
Mam kupione Lampy w klapę USA i rejestrację typu US.
I nie będe ukrywał ojcu nie pasuje ani kwadratowa ani ta mała bo mówi mała to dowód mozna stracić a duża wystaje i brzydko wygląda. Więc Synek zrobisz to sobie za rok.
A ja Okej.
http://imageshack.us/photo/my-images/195/imag0579v.jpg/
A le jest+ bo będe miał blendę z A90 która tacie zawsze się podobała.
Mam co do niej pytanie bo tam nie ma otwory na klamkę jak się wtedy otwiera klapę proszę o pomoc. Mam centralny zamek ale bez pilota jak by co.
Mam kupione Lampy w klapę USA i rejestrację typu US.
I nie będe ukrywał ojcu nie pasuje ani kwadratowa ani ta mała bo mówi mała to dowód mozna stracić a duża wystaje i brzydko wygląda. Więc Synek zrobisz to sobie za rok.
A ja Okej.
http://imageshack.us/photo/my-images/195/imag0579v.jpg/
A le jest+ bo będe miał blendę z A90 która tacie zawsze się podobała.
Mam co do niej pytanie bo tam nie ma otwory na klamkę jak się wtedy otwiera klapę proszę o pomoc. Mam centralny zamek ale bez pilota jak by co.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2012, 16:42 przez MichalxQ7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Musisz zdemontować klamkę i założyć zestawik do otwierania klapy na guzik z wnętrza albo z pilota kiedyś było tego sporo na allegro.Lub druga opcja pokombinować z wkładką i mechanizmem na kluczyk od sedana (niestety nie wiem co wtedy trzeba by wymienić )ale myślę że z odrobiną chęci jest to do ogarnięcia.
A jaki masz centralny oryginał na podciśnienie czy elektryczny.
A jaki masz centralny oryginał na podciśnienie czy elektryczny.
Ja mam centralny ale na podciśnienie chyba bo jak się zamyka czy otwiera to słychać takie bzzzzz i są te niebieskie banieczki przy zamku.
Ale wiem co będe robił.
Nie wiem jak to się nazywa. Ze bedzie się otwierała klapa z zamka na przycisk w kabinie.
A jak będę miał z będnę 150zł to kupię alarm i kluczyk taki ze otwierasz klapę.
I pytanie z tego modelu AUDI 100 C4 bleda pasuje do 80??
Ale wiem co będe robił.
Nie wiem jak to się nazywa. Ze bedzie się otwierała klapa z zamka na przycisk w kabinie.
A jak będę miał z będnę 150zł to kupię alarm i kluczyk taki ze otwierasz klapę.
I pytanie z tego modelu AUDI 100 C4 bleda pasuje do 80??