B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
mrozoo pisze:Na wszystko sa sposoby
Amerykanie zawsze powtarzali i mieli racje Nic nie zastąpi pojemności <lol>
A serio to nie widze sensu dalszych inwestycji w 1.9 bo nawet 250ps to już 100% wiecej mocy niż seria co napewno odbija się na trwałości . A jest kilka innych problemów związanych z Q i masa auta. Które bardzo deklasują ten silnik
- bendinger5
- Forum Audi 80
tylko tu nie ameryka :mrgreen: Nie no wiadomo o co chodzi...... Co do trwalosci to kazdy kto koksuje ma ta swiadomosc, ze cos moze sie wysrac, pewne AVB podkrecone o 130% normy daje rade i to juz 70kkm, w maju bede czapke tam zrzucal to bede mogl zweryfikowac jak znosil upalanko ;Pchmiel25 pisze:mrozoo pisze:Na wszystko sa sposoby
Amerykanie zawsze powtarzali i mieli racje Nic nie zastąpi pojemności <lol>
A serio to nie widze sensu dalszych inwestycji w 1.9 bo nawet 250ps to już 100% wiecej mocy niż seria co napewno odbija się na trwałości . A jest kilka innych problemów związanych z Q i masa auta. Które bardzo deklasują ten silnik
Moj ma 70% wiecej i przelatał juz 120tys :lol: ciężkiego upalania :mrgreen:mrozoo pisze: AVB podkrecone o 130% normy daje rade i to juz 70kkm,
Jak narazie wsio ok a turbinka miała wade fabryczna uwaliła się z powodu rozkręcenia wirnika :lol: cóż życie. :mrgreen:
Ale kosztowała 230pln więc jakoś będe z tym żył :mrgreen:
Teraz jest nówka z 2011 zobaczymy ile pożyje :mrgreen:
Się jutro pogrzebie :mrgreen: nie takie rzeczy się robiło :mrgreen:mrozoo pisze:zlizuj dremelkiem ile sie da w kolektorze
Poprostu ja nie mam napinki na chuchanie i dmuchanie należy katować ile się da a jak coś padnie to ciż ryzyko :mrgreen: a do lansu to ja miałem E36 M3 Cabrio nowe w białych skórach.grinch pisze:Chmielu to wszystko zajeździ
Audi jest do upalania i zabawy i po to było budowane :mrgreen:
pozdro