'85 Coupe Quattro B2 (UPDATE: 6.11.14 - str. 11)
jmm, gratujelszyn, Azevy wcale nia sa oklepane, malo tego znikaja z samochodow bo ludzie tak mysla i kupuja swiecidelka zeby sie podbudowac, do tego Azevy sa juz kilka ladnych lat na rynku co w przypadku starszego oooo jest na plus Rant w polerke kola na autko i banan gwarantowany <ok> Co do dekielkow to ja szukam plaskich i jesli bedziesz chcial sie podmienic na moje to daj znac.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Dekielki można kupic nowe na alledrogo http://allegro.pl/oryginalne-nowe-dekle ... 92220.html koles ma caly asortyment do Azevów.
Swietny wybór jak dla mnie do tego auta. Ranty poleruja sie pieknie w Azevach wiec dzialaj <ok> .
Umyj je najpierw czyms zracym np plynem do mycia silników albo http://allegro.pl/plak-forlega-czyste-f ... 71816.html nie stosowac na lakier samochodowy i elementy polerowane :!: , zrobia sie wtedy takie czysciutkie i blyszczace na ramionach, potem troche pasty polerskiej do lakieru i jest malyyyna 8-) .
Swietny wybór jak dla mnie do tego auta. Ranty poleruja sie pieknie w Azevach wiec dzialaj <ok> .
Umyj je najpierw czyms zracym np plynem do mycia silników albo http://allegro.pl/plak-forlega-czyste-f ... 71816.html nie stosowac na lakier samochodowy i elementy polerowane :!: , zrobia sie wtedy takie czysciutkie i blyszczace na ramionach, potem troche pasty polerskiej do lakieru i jest malyyyna 8-) .
A ,,b2'' nie wychodziło ori na 13 calach?! bo ja tak z teorią 2 cali zrobiłem ale kupiłem 15cali. A jaką masz glebę?! bo nawet ładnie wygląda <ok>jmm pisze:Według mojej teorii, każde auto najlepiej wygląda na kołach o 2 cale większych od oryginałuOGr pisze:Jeżeli chodzi o wygląd to chyba lepsze byłyby 17-stki
Moim zdaniem 16tka to właśnie optymalny rozmiar do B2, na 17tkach wyglądał by jak wóz drabiniasty z pimp my ride, a ja nie jestem fanem takiego wyglądu
Moja fabrycznie wyszła na 14 i tego się trzymam <ok>skoti pisze:A ,,b2'' nie wychodziło ori na 13 calach?! bo ja tak z teorią 2 cali zrobiłem ale kupiłem 15cali. A jaką masz glebę?! bo nawet ładnie wygląda <ok>jmm pisze:Według mojej teorii, każde auto najlepiej wygląda na kołach o 2 cale większych od oryginałuOGr pisze:Jeżeli chodzi o wygląd to chyba lepsze byłyby 17-stki
Moim zdaniem 16tka to właśnie optymalny rozmiar do B2, na 17tkach wyglądał by jak wóz drabiniasty z pimp my ride, a ja nie jestem fanem takiego wyglądu
Glebę mam po poprzedniku i sam jestem ciekaw co tam jest włożone
Dawno nic nie odświeżałem i temacik spadł strasznie:) A że była majówka to pstryknąłem kilka rodzinnych fotek.
W temacie prac nad Coupetą, na razie wszystko leży, nie ma czasu, a i odległość 150km od niej trochę mi nie na rękę ostatnio, ale idzie lato, więc wreszcie coś może się ruszy, tymczasem kilka fotek.
W temacie prac nad Coupetą, na razie wszystko leży, nie ma czasu, a i odległość 150km od niej trochę mi nie na rękę ostatnio, ale idzie lato, więc wreszcie coś może się ruszy, tymczasem kilka fotek.
Hehhehe, zachęciłeś mnie :mrgreen:skoti pisze:Ty papugo jak to piszą spamerzy ,,ładna seria dbaj o nią'' hahahah
ps.a ja myślałem ,że rzadko jeżdżę to ile km robisz nią miesięcznie/rocznie :!: :?:
Jaka seria, a zawias i koła?
No chyba będę lepszy od Ciebie, ostatni raz jeździłem nią w styczniu, w sumie w tym roku na paliwo wydałem 400zł :lol:, biorąc pod uwagę cenę litra 6zł, wychodzi jakieś 66litrów, spalanie liczmy 10l/100, żeby się lepiej liczyło, więc wychodzi 660km, dzielone przez 5 miesięcy daje 132km miesięcznie :lol:
Wierz mi ja też nie mogę wysiedzieć, ale czasu brak. Digital, klima, tempomat, wszystko leży i się kurzykresek pisze:Ja jak narazie w tym roku zrobilem 34km
Ja majac taka lalke niiemoglbym wysiedziec przez rok nic nie robiac, bo z tego co widze ostatni aktual rok temu :mrgreen:
Tyle ze ja zboczony jestem, az milo popatrzec na twoja Q <ok>
PS Może od teraz forum B2 jest tylko dla wybranych? :mrgreen: