Hmmm, do ogarnięcia zostało zaaplikowanie wypasu z amerykańca (klima, digi, itp.), dopieszczenie wygłuszenia, jakiś porządek pod maską, wymiana boczków drzwi na właściwe.....
Z dalszych planów to może jakaś skóra na fotelach, zmiana sterowania silnika na coś "dzisiejszego"...
Udało się okazyjnie kupić coś takiego (foto jeszcze przed obszyciem): :mrgreen:
I pojawił się taki problem z nabami, kierownica jest z B3 a w B2 cycek od kierunków jest z drugiej strony, to jeszcze da się obejść, ale co zrobić z kierunkami, pozostaje tylko szukać naby? Nowa za 130zł, to trochę głupota
Przy okazji urlopu zrobiło się też coś takiego:
A w efekcie powstało coś takiego :mrgreen:
Nie działa jeszcze komputer pokładowy (funkcje związane ze spalaniem), ale muszę najpierw przy przepływce pomajstrować, no i nie wiem jak obrotomierz, bo coś dzisiaj kombinowałem i jeszcze nie sprawdzałem
Aaa w gratisie uruchomiłem elektrycznie tempomat, jeszcze tylko mocowania pod maską muszę wykombinować
Piękny klasyk <bravo> Kolor bajeczny, bardzo podobny do mojego, można wiedzieć jaki to kod ? Można prosić zdjecia kierownicy po obszyciu ? Widzę, że dawca miał też klimę co zamierzasz ją wrzucać na pokład ?