Audi Competition Q
No chyba, że tak to wybaczam 8-) .trepek pisze:Słonik Wam pozazdrościł i też się napił
A wracając do tematu :niespodzianki" to Sprzedający przyjął je i już zwrócił mi pieniążki pomimo, że kuriera po złe amorki wyśle dopiero w pon. Więc twierdzę, że można czystym sumieniem polecić ten SKLEP, czy też Allegrowicza.
Chcodzilo mi o to ze gosc sie machnał na wysyke a wy po nim jedziecie jak po najgorszej szmacie. Kika K, P i CH widziałem wczesniej lub synonimów dlatego tak napisalem, nie chce mi sie teraz siedziec i szukac cytatów. Nie miaem zamiaru nikogo zdenerwowac tylko chlopaki bez przesady nie mozna tak odrazu jechac po czlowieku za byle pomylke.
No jakbys szukał to byś i tak nei znalażł z mojej strony. Koniec tematu Sprzedawcy- który jest w porządku, uczciwy itp.- szczerze polecam.Słonik pisze:Kika K, P i CH widziałem wczesniej lub synonimów dlatego tak napisalem
Teraz auto się robi: wahacze przód z tulejami, wkłady przód amorów, poduszki mcperhsona, kpl. tulejek wahaczy tył, sworzeń wahacza koła P-P.
Przygoda:
Jadąc dziś do pracy i ciesząc się, że PIĄTEK 13-stego był całkiem normalnym dniem, to dziś miałem pierwszą kontrolę będąc posiadaczem Compi na Autostradowej Obwodnicy Wrocławia :mrgreen: (myślałem, że nie zauważą, że zjeżdzam, ale ... ubiegli moje czyny). Powód zatrzymania: OŚWIETLENIE PRZEDNIE POJAZDU <ok> . Panowie Policjancji ogladali auto a ja udałem sie po Kubusia do sklepu :mrgreen: - chciało się pić. Gdyby nie znajomośći ze względu na serwisowanie radiowozów pewnej marki to byłby dowód zabrany, a tak ... usłyszałem słowa: "auto w pełni sprawne i dopuszczone do ruchu" .
Ogólnie Panowie bardzo mili byli i rozmawiało sie z uśmiechem na twarzy . Czyli zalezy jak się trafi.
14.04.2012- Przedni zawias ogarnięty już w 100% (zostały już tylko tuleje tylnych wahaczy).
Poniżej fotki prastarych zaniedbań i oszczędności:
- dwa różne amortyzatory przednie (jeden ori Compi, drugi Sachs) :shock: :shock: - nie do pomyślenia- Polak potrafi <ok> :
** To takie coś czarnego koło wkładów to olej z nich <ok> .
- przednie wahacze wraz z poliuretanami, które jak się okazało akurat te były kiepskie na maxa i niby nie tak dawno zmieniane:
Wszelakie tulejki, poduszki, łączniki to lemforder lub febi, a amorki MTS.
Poniżej fotki prastarych zaniedbań i oszczędności:
- dwa różne amortyzatory przednie (jeden ori Compi, drugi Sachs) :shock: :shock: - nie do pomyślenia- Polak potrafi <ok> :
** To takie coś czarnego koło wkładów to olej z nich <ok> .
- przednie wahacze wraz z poliuretanami, które jak się okazało akurat te były kiepskie na maxa i niby nie tak dawno zmieniane:
Wszelakie tulejki, poduszki, łączniki to lemforder lub febi, a amorki MTS.
prosta sprawa zamow na wymiar caly kawalek np 30cm na 50cm i masz bez laczenia http://allegro.pl/vts-folia-carbon-term ... 84858.htmlBastek pisze:Loczek, jak z tym carbonem na grillu? Robiłeś już? Będziesz robił? Masz jakiś pomysł żeby nie było widać łączenia na ramce? Hydrografika w grę nie wchodzi bo to za drogo jak na moją kieszeń
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
08.05.2012 - CARBON NA BLAT (MASKA):
- Wszędobylskie wgniotki i rysy na masce (nie za mojego panowania <ok>):
- Mały Make Up:
Do tego został położony klar, odczekanie i klejenie.
- Proces obklejania:
I mały bonus:
Zdjęcia robione niestety komórką.
Jutro postaram się zrobić bardziej profesjonalnym sprzętem i pokazać jak to wygląda w świetle słonecznym.
Co do grilla- na próbę na b. szybko zrobiony był w Carbon, ale za bardzo się to zlało z maska, więc zostaje czarny MAT.
- Wszędobylskie wgniotki i rysy na masce (nie za mojego panowania <ok>):
- Mały Make Up:
Do tego został położony klar, odczekanie i klejenie.
- Proces obklejania:
I mały bonus:
Zdjęcia robione niestety komórką.
Jutro postaram się zrobić bardziej profesjonalnym sprzętem i pokazać jak to wygląda w świetle słonecznym.
Co do grilla- na próbę na b. szybko zrobiony był w Carbon, ale za bardzo się to zlało z maska, więc zostaje czarny MAT.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Nie wiem co jarasz, ale zmień Dealera lub bierz więcej <ok> :mrgreen: :lol: . Rysy powstały w skutek uszkodzeń mechanicznych- ot i tyle.rafalaudi1 pisze:Te ryski o których mówisz to pęknięcia lakieru jak maska nie ma osłony termicznej od spodu.
Co do sposobu to wszystko zależy od rodzaju okleiny- tą kładzie się na czystą/odtłuszczoną, suchą powierzchnię.