[All] Stylizacja - poszerzanie nadkoli
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam. Odkopię trochę żeby nie zakładać nowego.
Szykuję się do naciągnięcia nadkoli w B3. Czy zna ktoś kogoś na terenie wielkopolski bądź województwa Łódzkiego kto byłby w stanie mi to zrobić?
Reparaturki od B4 już mam zamówione u kolegi, także raczej błotniki przód będą od B4, dodatkowo naciągnięte i jeszcze tył, same nadkola. Kto takie coś mi zrobi? Pozdrawiam!
Szykuję się do naciągnięcia nadkoli w B3. Czy zna ktoś kogoś na terenie wielkopolski bądź województwa Łódzkiego kto byłby w stanie mi to zrobić?
Reparaturki od B4 już mam zamówione u kolegi, także raczej błotniki przód będą od B4, dodatkowo naciągnięte i jeszcze tył, same nadkola. Kto takie coś mi zrobi? Pozdrawiam!
ATLAS pisze:punktowe spawanie to lipa.
niezgodze sie :mrgreen: tylko w taki sposob mozna spawac poszycie auta, spaw jest taki sam jak przy spawaniu "ciaglym" ale nie sciaga blachy przez zbyt wysoka temperature i dzieki temu po wyszlifowaniu nie trzeba uzywac zbyt duzo betonu na rownanie powierzchni
punktowo oznacza dawanie spawu punkt przy punkcie, a nie co kilka cm jak Twoj spec, blacha zostala w ogole bez laczenia pomiedzy spawami? :mrgreen: