Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audio w b4, dobor sub'a

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Brayan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Brayan » 13 paź 2007, 19:26

Ja osobiscie polecam : wzmaczniacz Car Power 350w + TUBA JBL 1204 CS

Głośniki na tył zamontowałem : Boschmann 550 watt (jaja) (sztuka ma 550 watt w RMS !)

Przód : Głosniki okrągłe boschmanna 350 watt sztuka. oraz gwizdki Hertz 16. (po 80 watt)

Jednostka sterująca : Sony Xplod CDX GT111

Gra pięknie.....ale potrzebuje małej rady a najlepiej produktu ..... a mianowicie mam problem z klapą.....strasznei lata....potrzebuje albo jakąs mate wygluszającą albo obicie klapy od srodka....kiedys cos tkiego widzialem na allegro ale juz tego nei ma :(

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 13 paź 2007, 20:32

Pianka pod rejestracja + kilka wkrętów na jej dobre mocowanie, od wewnątrz klapy dajesz mary do wygłuszania lub pastę do głuszenia powinno pomóc.

Brayan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Brayan » 13 paź 2007, 23:01

Mozesz mi dac jakis link do tych mat...a i jak to bedzie wyglądało ??
Zalezy mi na estetyce...wkoncu to moj skarb :) a jak otworze klape to ona sie całą od srodka odsłania....wiec zeby wiochy nie było.

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 14 paź 2007, 01:19

http://www.allegro.pl/item252001884_mat ... atis_.html
Coś w tym stylu. Nie ważne jak wygląda.. Ja bym wolał gorszy wygląd niż brzęczącą tylną klapę. Lecz ideału nie oczekuj zawsze coś się znajdzie co będzie buczeć. Radze Ci wygłuszyć cały bagażnik wtedy będzie dobrze. Chcesz taniej? Możesz użyć maty dekarskiej i wygłusyuć klapę i boki bagażnika można również podłogę. tu masz link to taśmy dekarskiej: http://www.allegro.pl/item255029699_tas ... f_vat.html .
Taśma wychodzi taniej niż matami typu App lub Boll.

[ Dodano: 2007-10-14, 01:20 ]
Ostatecznie jeśli chcesz estetycznie możesz użyć czegoś takiego http://www.allegro.pl/item253472369_spr ... _hit_.html . Jednak dopiero kilka warstw da Ci materiał który dobrze wygłuszy blachę. Ale taki spray spokojnie ci na klapę starczy w kilku warstwach.

Awatar użytkownika
koko666
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: koko666 » 15 paź 2007, 01:03

Brayan pisze:Ja osobiscie polecam : wzmaczniacz Car Power 350w + TUBA JBL 1204 CS

Głośniki na tył zamontowałem : Boschmann 550 watt (jaja) (sztuka ma 550 watt w RMS !)

Przód : Głosniki okrągłe boschmanna 350 watt sztuka. oraz gwizdki Hertz 16. (po 80 watt)

Jednostka sterująca : Sony Xplod CDX GT111

Gra pięknie.....ale potrzebuje małej rady a najlepiej produktu ..... a mianowicie mam problem z klapą.....strasznei lata....potrzebuje albo jakąs mate wygluszającą albo obicie klapy od srodka....kiedys cos tkiego widzialem na allegro ale juz tego nei ma :(
bez urazy, ale to moze nie tyle gra pieknie co glosno :) co do tych Watt-ow to tez bym nie przesadzal bo pomysl...skoro te glosniki maja 550 w RMS to jakim prawem radio jakies 15Watt potrafi je ruszyc? to tak jakbys ty chcialbys ruszyc orla ktory dumnie spoglada na panorame twojego miasta :) (dla niewtajemniczonych-pomnik orla to dosc duze betonowe, wysokie na kilka metrow ptaszysko) ogolnie nie jestem do marki boschmann uprzedzony i uwazam ze za ta kase to rewelacja (bo i cena smieszna), tylko moze nie do konca ufaj tym dumnym napisom na pudelku.
a tak przy okazji to pozdrowienia kolego z Ziebic, sam sie tam urodzilem i czasem jezdze do rodziny :) jak zaloze gaz to moze kiedys jakis spot sie walnie kolo parku.

Zablokowany

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl