[B3 Coupe] przezroczysta maska
[B3 Coupe] przezroczysta maska
Witam, ostatnio zastanawiałem się aby sprzedać swoje audi i przyciągnąć coś ze słonecznej italii, ale jednak ściska mnie sentyment i choć wyjęta została z kurnika chce zrobić z niej coś godnego uwagi i w związku z tym rozpoczęłem jej dopieszczanie, mianowicie chodzi mi teraz o przezroczystą maskę. Szukałem na necie trochę i znalazłem maski za 2,500zł produkowane oryginalnie w USA ale coś pisało że to tylko do niektórych aut i audi nie było, no i ta cena. może spodkaliście się już z czymś takim i wiecie coś na ten temat. z chęcią posłucham.
- karolas123
- Forum Audi 80
- karolas123
- Forum Audi 80
- karolas123
- Forum Audi 80
Ok skoro jest ładnie to kolejnym argumentem jest to ze możesz kupić taką maskę na specjalne zamowienie za 2500usd która pewnie bedzie mieć jakąs homologację, lub kupić jakąś skądś która jej mieć nie bedzie i cyklicznie żegnać sie z dowodem. Wątpie zeby ktoś takie coś do audi produkował. Audi mozna modyfikować na inne ciekawe sposoby. A nie oszukujmy sie wydanie tylu pieniedzy na maskę przewyzsza wartość auta. Nie wiadomo nawet jak bedzie sie ona zachowywać w codziennej eksploatacji. A w audi maska jest duza.
-
- Forum Audi 80
http://www.tuning.info.pl/artykuly.php?id=287
ja znalazłem tylko coś takiego ale jak bym się czegoś dowiedział to dam znać
ja znalazłem tylko coś takiego ale jak bym się czegoś dowiedział to dam znać