[b4 abt] podszybie istnieje takie?kupiłem zamontowałem foto
-
- Forum Audi 80
[b4 abt] podszybie istnieje takie?kupiłem zamontowałem foto
poszukuje od ponad tygodnia podszybie do audi 80 b4 ABT chodzi mi o to aby lewa strona(od strony kierowcy) tez miała taki spływ jak prawa strona(od pasazer)
2 tygodnie temy zalalo mi troche auto (wysuszylem dalem nowe wyciszenie przy okazji zakonserwowalem podloge itp) kupiłem gume nowa wsadzilem lecz nie chcem zeby to kiedy kolwiek kiedys sie zdarzylo ... szukalem tego lecz nie moge nigdzie znalesc moze z innego auta? ja nawet bym sobie to przerobil ale zeby miec jakies stelaz...
prosze o nie kasowanie tematu i pomoc
a wiec panowie dorwałem taki plastik tak to wyszlo
2 tygodnie temy zalalo mi troche auto (wysuszylem dalem nowe wyciszenie przy okazji zakonserwowalem podloge itp) kupiłem gume nowa wsadzilem lecz nie chcem zeby to kiedy kolwiek kiedys sie zdarzylo ... szukalem tego lecz nie moge nigdzie znalesc moze z innego auta? ja nawet bym sobie to przerobil ale zeby miec jakies stelaz...
prosze o nie kasowanie tematu i pomoc
a wiec panowie dorwałem taki plastik tak to wyszlo
Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 20:58 przez jastrzabb4, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Kamil, ten zaczep przytrzymuje instalacje lampki, w wersji z oświetleniem komory silnika.sagem pisze:Ciekawe po co jest ten zaczep na tym plastiku po prawo
Jak sobie to zabudujesz, to do zwyczajnej wymiany bezpiecznika będziesz potrzebował tony kluczy, a woda i tak się tam będzie lała.jastrzabb4 pisze:ja sobie to zrobie i tak
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
To plastikowe podszybie jest prawie an pewno z wersji z kierownicą po prawej stronie (GB/AUS). Ja bym szukał tego na ebay`u (ebay.com.au / ebay.co.uk). Fajna sprawa, jeśli lubiby jak w naszej niuńce jest wszystko symetryczne :mrgreen: . W praktyce tak jak wspomnieli koledzy wcześniej ta osłona nie wiele daje. Poza tym ewentualny dostęp do skrzynki bezpieczników będziesz miał znacznie utrudniony. A jak dobrze wiemy takie rzeczy lubią się mścić. Szczególnie w trasie.