banicja
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

GerB3, Bardzo bym chciał niestety ja jestem moderatorem działu 80tka miesiąca i tylko tam mogę działać i karać .
Ale za to wstawię się za spaykee'm tutaj <ok>
Ale za to wstawię się za spaykee'm tutaj <ok>
Ostatnio zmieniony 03 cze 2012, 22:09 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
penetrator
Ja pisałem do kilku modów - z któymi mam dobry kontakt, na gg - z zapytaniem, od kogo bany i za co. Niestety jest to temat tabu. O swoich wozach czy o zlotach chętnie pogadają, ale o tym banie nie chce nikt rozmawiać.
Widzę, że robi się tu gnój... Cóż, jakie forum taki klimat. Ta osoba, co dawała mi bany widocznie tego chciała.
Niech się dzieje co ma się dziać. I zapewniam - jeśli nie dostanę odpowiedzi, to się powtórzy. Pozdrawiam serdecznie znad morza. <ok>
Widzę, że robi się tu gnój... Cóż, jakie forum taki klimat. Ta osoba, co dawała mi bany widocznie tego chciała.
Niech się dzieje co ma się dziać. I zapewniam - jeśli nie dostanę odpowiedzi, to się powtórzy. Pozdrawiam serdecznie znad morza. <ok>
-
penetrator
tylko kto, i za co? Jedynie to mnie interesuje.KoralB3 pisze: Po prostu od władzy poprzewracało się we łbie![]()
Znam stąd naprawdę wielu ludzi, wielu poznałem osobiście, z wieloma wypiłem sporo vódy i dobrze się bawiłem. A teraz ktoś wszystko niszczy swoją osobą, w jakim celu? To, że jednego moda zbeształęm na PW, nie powinny tutaj mieć nic do rzeczy. To, co jest na PW zostaje między dwoma stronami. Nie wynosi się tego na forum publiczne. Chyba, że rzeczytwiście tak jest, to wiem od kogo, wiem za co, i gratuluję bycia dzieckiem bez mózgu, z jakimś tam wózkiem do wożenia gnoju po polu. Pozdro.
Na zlotach wciąż będę bywał, bo tu nie chodzi o to forum, tylko ludzi, których poznałem, których szanuję, lubię. <ok> Taki właśnie był cel powstania forum.
-
penetrator
w regulaminie jest napisane, że moga banować, bez podania przyczyny. Natomiast gdy dostajesz bana, dostajesz info, aby się skontaktować z administracją, by to wyjaśnić. Także piszę. <ok>jano04 pisze:No właśnie jeśli nie wiadomo o co chodzi i nie ma wyjaśnienia przyczyny zbanowania ,to prożba do administracji o odblokowanie kolegi.Jeśli sąd kogoś skazuje to podaje powód i dowody a tu nic,o tak sobie .NIE ROZUMIEM TEGO
<ok> Co poradzić Trepku. <ok>FranoF1 pisze: cały wątek pod tytułem Mega LoL <haha>
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80