[B4 ABK] kilka problemów przy montażu sekwencji
[B4 ABK] kilka problemów przy montażu sekwencji
Witam. Zapodaję do swojej niuni sekwencję, wcześniej była 3gen. mam kilka niewiadomych przy podłączeniu elektryki, sterownik to SEC ECO ATS od Lecho. w schemacie jest aby podłączyć żółto czarny kapel do cewki zapłonowej niestety nie wiem do którego kabla przy cewce mam się wpiąć są tam trzy, brązowy, czarny i biało zielony. Druga sprawa to wtryski benzyny tam również murze wpiąć się w kabel od każdego wtrysku ale nie wiem czy w brązowy czy czerwony, instrukcja nie podaje czy w + czy - , help
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Zamiast cewki możesz podłączyć się do środkowego we wtyczce czujnika halla w aparacie zapłonowym. A jak chcesz podłączać się cewki to chyba będzie biało zielony (jeśli na brązowym masz masę a na czarnym stały plus po zapłonie).
Co do wtryskiwaczy to wpinasz w minus bo wtryskiwacze w Audi 80 są sterowane masą a nie plusem.
Co do wtryskiwaczy to wpinasz w minus bo wtryskiwacze w Audi 80 są sterowane masą a nie plusem.
czyli we wtryskiwaczach w te brązowe ????aldi pisze:Zamiast cewki możesz podłączyć się do środkowego we wtyczce czujnika halla w aparacie zapłonowym. A jak chcesz podłączać się cewki to chyba będzie biało zielony (jeśli na brązowym masz masę a na czarnym stały plus po zapłonie).
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH