Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
Już z Audi Porsche robicie? :mrgreen:
Trepek znam gościa za którego bym sobie dał rękę uciąć, który to wyciągnie bez najmniejszego problemu.
A3 mojego dziadka było raz tak strzelone a może i mocniej, że nawet po błotnikach poszło i bez żadnego cięcia jest ładnie wszystko wyciągnięte i wygląda nadal jak bezwypadek.
Trepek znam gościa za którego bym sobie dał rękę uciąć, który to wyciągnie bez najmniejszego problemu.
A3 mojego dziadka było raz tak strzelone a może i mocniej, że nawet po błotnikach poszło i bez żadnego cięcia jest ładnie wszystko wyciągnięte i wygląda nadal jak bezwypadek.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Ale żeby mieć te dwa samochody to z chęcią się z Tobą ożenię i połowę majątku sprzedam <ok>rób cupę i kup jeszcze 90
Ale jest problem z przełożeniami w Q pod TDI Chyba, że da się do b3 Q zaadoptować Q z b5.Szukaj 90 tylko nie inwalide
Szukam jakiejś sensownej 90'tki, odszkodowania dostałem tyle ile kosztował mnie zakup Coupetki. Coupetę trochę podrobię i tyle W sumie oprócz 90'tek to rozglądam się jeszcze za jakąś 100'tką albo a4 z padniętym 2.5 TDI.